به گزارش ایسنا، در این بررسی آمده است: در میان افرادی که به دلیل ابتلا به سرطان روده تحت درمان قرار گرفتهاند، هر پنج گرم فیبری که به رژیم غذاییشان اضافه شود، میتواند احتمال فوت بر اثر این بیماری را نزدیک به ۲۵ درصد در آنان کاهش دهد.
به گفته محققان دانشکده پزشکی هاروارد در آمریکا، پس از تشخیص بیماری نوع غذای مصرفی افراد میتواند تاثیرگذار باشد. این احتمال وجود دارد افزایش مصرف فیبر خوراکی احتمال فوت ناشی از سرطان روده و حتی عوامل دیگر را کاهش دهد.
هرچند محققان آمریکایی اظهار داشتند: در این بررسی تایید نشده که مصرف فیبر خوراکی مازاد باعث میشود افراد طول عمر بیشتری داشته باشند و تنها ارتباط این دو با یکدیگر مورد تایید قرار گرفتهاست.
به گزارش ایسنا به نقل از هلثدی نیوز، فیبر خوراکی همچنین با کنترل بهتر انسولین و کاهش التهاب مرتبط است که از عوامل تاثیرگذار در طول عمر به حساب میآیند. علاوه بر این، رژیم غذایی سرشار از فیبر خوراکی در مرحله نخست افراد را از ابتلا به سرطان روده حفظ میکند.
انتهای پیام
نظرات