• جمعه / ۵ آبان ۱۳۹۶ / ۱۴:۰۵
  • دسته‌بندی: خانواده
  • کد خبر: 96080502605
  • منبع : وزارت تعاون

در مراسم رونمایی از «درسنامه ازدواج برتر» اعلام شد

13درصد از معلولیت‌ها و ناتوانی‌ها ناشی از اختلالات روانی و عصبی است

 13درصد از معلولیت‌ها و ناتوانی‌ها ناشی از اختلالات روانی و عصبی است

یک روانشناس بالینی با بیان اینکه 13درصد از معلولیت‌ها و ناتوانی‌ها ناشی از اختلالات روانی و عصبی است گفت: از 10 علت عمده معلولیت ها درسراسر جهان ، پنج مورد آن مربوط به بیماری های روان است .

به گزارش ایسنا، دکترحمید یعقوبی در کارگاه آموزشی اولین هم اندیشی تخصصی مدیران امور اجتماعی ادارات کل امور اجتماعی وزارت تعاون،کارورفاه اجتماعی و سازمان بهزیستی کشور در ساری گفت : اختلالات روانی وعصبی مسئول 13درصد معلولیت ها و ناتوانی هایی است که در طول عمر اتفاق می افتد .

وی با ارایه گزارش سلامت روان و کیفیت زندگی کاری کارکنان مراکزصنعتی و تولیدی  با بررسی نقش استرسورهای شغلی، اضافه کرد: علاوه بر رقم اعلام شده پیش بینی می شود تا سال 2020 ، 15 درصد از معلولیت های انسانی مربوط به بیماری های روانی عصبی خواهد بود که افسردگی به تنهایی مسئول 7.5 درصد آن است . 

وی یاد آور شد: همچنین از 10 علت عمده معلولیت ها درسراسر جهان ، پنج مورد آن مربوط به بیماری های روانی مانند افسردگی، اسکیزوفرونیا و ...است .

دکتریعقوبی درباره شناسایی مشکلات کارکنان ومنابع استرس درمحیط های کاری  و سیمای سلامت روان جامعه کاروتولید توضیحاتی داد و افزود : نتایج حاصل از پژوهش انجام شده منجر به تدوین برنامه جامع ارتقای بهداشت روان خواهد شد .

به گزارش ایسنا، دردومین روز از هم اندیشی تخصصی مدیران امور اجتماعی ادارات کل تعاون،کار و رفاه اجتماعی و سازمان بهزیستی کشور بسته های آموزشی «آشنایی با اصول وفنون پیشگیری ازاعتیاد » و «درسنامه ازدواج سالم و موفق در جامعه کار وتولید» رونمایی شد.

رونمایی از «درسنامه ازدواج برتر» و بسته های آموزشی «آشنایی با اصول وفنون پیشگیری ازاعتیاد »

دکتر صادقی  فر معاون فرهنگی _اجتماعی وزارت تعاون، کارو رفاه اجتماعی در این مراسم گفت : درراستای تفاهم نامه مشترک با ستاد مبارزه با مواد مخدر و سازمان بهزیستی کشور درجهت فرهنگ سازی عمومی، بسته های آموزشی با عناوین آشنایی با اصول وفنون پیشگیری از اعتیاد و "درسنامه ازدواج سالم" تهیه و تدوین شده است.  

وی با اشاره  به عدم نگاه متوازن و یکسان در زمینه مقابله با عرضه و پیشگیری از مصرف مواد مخدر در دوره های قبل گفت: بر همین اساس پیشگیری اولیه از مصرف مواد مخدر به عنوان استراتژی برتر طی سال های اخیر با هدف حفاظت از اقشار سالم جامعه و مصون ماندن آنان درمقابل تهدید در نظر گرفته شد.

 وی با تاکید بر اینکه آسیب های  ناشی از تولید،توزیع و مصرف با اصلاح روش ها و مهندسی مجدد اجتماعی و فرهنگی و ایجاد تحول وسیع و پر دامنه در راستای ارتقای آگاهی و دانش جامعه کار و تولید مورد توجه قرار گرفتند گفت: امیدواریم با سیاست گذاری، برنامه ریزی و  هماهنگی های بیشتر در آینده شاهد کاهش شیوع اعتیاد در محیط های صنعتی و کاراگاهی باشیم.

دکتر صادقی فرخاطر نشان کرد: این بسته های آموزشی در سه حیطه؛ مدیران منابع انسانی، کارکنان و خانواده های آنان تدوین شد که امید است منتج به اثر گذاری مطلوب اجتماعی شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha