• جمعه / ۲۸ مهر ۱۳۹۶ / ۰۲:۵۰
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 96072715640
  • خبرنگار : 71551

درمان آسم با کمک کرم روده!

درمان آسم با کمک کرم روده!

محققان طی انجام یک پژوهش جدید دریافتند ماده‌ای که توسط یک انگل روده‌ای آزاد می‌شود می‌تواند از افراد در برابر آسم محافظت کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از مدیکال نیوز تودی، کرم‌های لوله‌ای که نوعی انگل روده‌ای هستند، می‌توانند راهی برای آسم درمان باشند.

محققان دریافتند که این کرم‌ها یک مولکول پروتئینی را ترشح می‌کنند که در روده هر کسی که باشند، او را از واکنش‌های آلرژیک مصون می‌دارند.

این پژوهش جدید که با همکاری محققان دانشگاه "ادینبرو" و دانشگاه "گلاسکو"، که هر دو در انگلستان هستند انجام شده، اخیرا در نشریه Immunity منتشر شده است.

این مقاله نشان می‌دهد چگونه یک مولکول پروتئینی به نام (HpARI) مانع واکنش های آلرژیک در موش‌ها می‌شود.

این تیم تحقیقاتی امیدوار است که یافته‌های آنها منجر به درمان آسم شود.

آسم یک وضعیت ناتوان کننده است که میلیون‌ها نفر از مردم در سراسر جهان تاثیر را تحت تاثیر قرار داده است.

این محققان امیدوارند که کشف آنها در 5 تا 10 سال آینده به داروهای جدیدی منجر شود که باعث کاهش و حتی جلوگیری از پاسخ‌های آلرژیک شود. زیرا این پاسخ‌های آلرژیک در نهایت به آسم و سایر بیماری‌ها منجر می‌شوند.

آسم یک بیماری درازمدت است که در آن لوله‌های نایژه‌ای ریه، یا راه‌های هوایی، ملتهب می‌شوند و به شدت به مواد خاص واکنش نشان می‌دهند. در نتیجه، عضلات اطراف آنها سفت شده و مانع از عبور جریان هوا به ریه‌ها می‌شوند.

اگر چه در حال حاضر درمان‌هایی وجود دارد که می‌تواند به بیماران کمک کند تا این بیماری را کنترل کنند و زندگی خوبی داشته باشند، اما در حال حاضر درمانی برای آسم وجود ندارد.

یک مطالعه که به تازگی منتشر شده نشان می‌دهد که پروتئینی به نام اینترلوکین 33 (IL-33) یکی از دلایل اصلی حساسیت آلرژیک در ریه نوزادان است.

محققان در این پژوهش با انجام آزمایش بر روی موش‌ها دریافتند که HpARI می‌تواند انتشار اینترلوکین 33 را مسدود کند و در نتیجه مانع از پاسخ‌های آلرژیک و در نهایت بیماری آسم شود.

آنها در نهایت نه تنها متوجه نقش اساسی HpARI در درمان آسم شدند بلکه دریافتند که این مولکول پروتئینی می‌تواند به بررسی بیشتر نقش اینترلوکین 33 کمک کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۰۷-۲۸ ۱۰:۴۳

کارگران در حسرت رفاه و ارامش روحی دستان پینه بسته و کمر خمیده کارگران پرتلاش را ببینید که برای تکه نانی حلال هر روز باید با پولاد و بتن سخت مصاف نابرابری داشته داشته باشند مشکلات و فشارهای اقتصادی از سویی دیگر کار را بر کارگر بی پناه سخت تر کرده است در این جامعه که قانون کمتر توجهی به حقوق کارگر کرده است کدام گوش شنوا باید ناله و اه کارگران مظلوم را بشنود و همه این فشارها باعث میشود این کارگران زود فرسوده شوند و در سنین جوانی خیلی زود ظاهر و رنگ پیری را به خود ببینند مسئولان برای مشکلات کارگران چاره اندیشی کنند برای مثال اگر کارگر بعد از پانزده یا بیست سال کار بتواند بازنشسته شود تا از خستگی کار رها شود و خستگی سالها تلاش را از جسم به در کند این یک کمک بزرگ به زندگی کارگرانی است که انسانهای بسیار کم توقعی هستند یا دولت می تواند کارگرانی که بعد از پانزده سال سابقه کار اخراج شوند انها را بازنشسته اعلام کند یا مثلا بیشتر شغل های کارگران را شغل سخت تلقی کنند تا کارگر بتواند زودتر بازنشسته شود و با استراحت اشتی کند یا مثلا در بعضی از مشاغل کارگران شب کاری دارند و چنین مشاغلی که شب کاری دارد را شغل سخت محسوب کنند تا کارگران بتوانند زودتر بازنشسته شوند یا کارگرانی که با سابقه پانزده سال کار هستند و زیر دیپلم هستند بازنشسته شوند چرا شغل حراست به عنوان مشاغل سخت محسوب نمیشه چرا کارگران در پایان بازنشستگی پاداش بازنشستگی نمی گیرند