به گزارش ایسنا، حمید شاهآبادی در نشست مشترک مدیران بخشهای مختلف سازمان صداوسیما با تعدادی از نمایندگان تهران در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: قرارمان در سازمان، تلاش برای انعکاس برنامههای نمایندگان استان تهران و عملکرد آنها در دفاتر چهارگانه نمایندگان در شهرستانهای اسلامشهر، ری، پردیس و شمیرانات است و امیدوارم این نشست، فصل جدیدی را بین سازمان صدا و سیما و نمایندگان تهران باز کند.
وی با بیان اینکه سازمان صدا و سیما فراجناحیترین دوران خود را طی سالهای اخیر به نمایش گذاشته است و صرف اشاره برخی نمایندگان به یک دوره خاص، درست نیست، خاطرنشان کرد: جایگاه نمایندگان در استفاده از موقعیت به وجود آمده در سازمان صداوسیما بهویژه در برنامههای تاثیرگذار و انعکاس عملکرد آنها اهمیت دارد اما این رویه باید اصلاح شود و رویه سازمان این نیست که فرصتهایش را تنها در اختیار بخشی از نمایندگان قرار دهد. سازمان صدا و سیما باید فرصت عادلانه و برابر را برای همه نمایندگان جهت انعکاس برنامههایشان به وجود آورد.
معاون صدا در ادامه با بیان اینکه سازمان صدا و سیما باید به گونهای رفتار کند که اقتدار نظام شکسته نشود، اظهار کرد: اگر نقدی به حجم انبوه شبکههای سازمان صدا و سیما دارید، این مسالهای است که در قانون پیشبینی شده است. در حال حاضر ۷۰ شبکه رادیو و تلویزیون در استانها داریم و هر روز بر تقاضای مسئولان جهت راهاندازی شبکههای جدید در سایر شهرها نیز افزوده میشود. در حال حاضر ۱۷ شبکه در معاونت سیما داریم که فقط ۳ شبکه ملی است. ۲۷ شبکه رادیویی نیز به ۱۵ شبکه رادیویی کاهش یافته و به جای آن شبکههای تخصصی بیشتر شده است.
شاهآبادی از آمادگی ۱۵ شبکه سراسری رادیو برای انعکاس عملکرد نمایندگان تهران در مجلس شورای اسلامی خبر داد و گفت: خودمان را در برابر مجلس و نمایندگان پاسخگو میدانیم چرا که پرسشگری را حق مجلس میدانیم.
معاون صدا همچنین با بیان اینکه صدا و سیما در وضعیت بحرانی از نظر بودجهای به سر میبرد، گفت: بودجه ۹۶ صدا و سیما حتی ۱۰ درصد هم افزایش نیافته است.
بر اساس اعلام روابط عمومی معاونت صدا، طی یک سال گذشته در ۳۰۴ برنامه، نمایندگان تهران در مجلس شورای اسلامی در شبکههای رادیویی حضور داشتهاند.
انتهای پیام
نظرات