• دوشنبه / ۱۷ مهر ۱۳۹۶ / ۱۰:۵۵
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 96071708920
  • خبرنگار : 30057

استقرار 200 شرکت دانش‌بنیان در پارک فناوری پردیس

استقرار 200 شرکت دانش‌بنیان در پارک فناوری پردیس

دبیر شورای سیاستگذاری جایزه مصطفی (ص) با بیان اینکه این جایزه در سطوح دانش‌آموزی، دانشجویی و دانشمندان جهان اسلام فعال شده است، گفت: دبیرخانه این جایزه در پارک فناوری پردیس مستقر است که در این پارک تاکنون 200 شرکت دانش‌بنیان مستقر شده‌اند.

به گزارش ایسنا نشست سفیران مصطفی (ص) با حضور بیش از 90 دانشجویان از کشورهایی چون عراق، افغانستان، سوریه، لبنان، نیجریه، پاکستان، بنگلادش، هند، استرالیا، اتیوپی، غنا و صربستان در محل پارک فناوری پردیس برگزار شد.

این نشست با اهدافی چون آشنایی بیشتر جامعه علمی با فعالیت‌های جایزه مصطفی(ص) و توسعه علم و فناوری در جهان اسلام، بررسی راهکارهای بهره‌برداری موثر از شبکه علمی دانشمندان جهان اسلام توسط مجامع علمی و ایجاد ارتباط دانش پژوهان جوان و دانشجویان مجامع علمی با دانشمندان برجسته جهان اسلام همراه است.

مهدی صفاری‌نیا و رئیس پارک فناوری پردیس، در نشست سفیران مصطفی (ص) پارک‌های فناوری را به نوعی یک شهرک علمی دانست و افزود: در این پارک‌ها موسسات تحقیقاتی و فناوری فعالیت می‌کنند، از این رو این نوع پارک‌ها در بسیاری از کشورها ایجاد شده است.

وی با اشاره به فعالیت پارک فناوری پردیس اظهار کرد: این پارک فناوری فعالیت خود را از 15 سال قبل آغاز کرده و تاکنون بیش از 200 شرکت فناور در این مجموعه مستقر شده‌اند.

صفاری‌نیا برگزاری جایزه مصطفی(ص) را از جمله برنامه‌های پارک فناوری پردیس نام برد و یادآور شد: این جایزه در سطوح دانش‌آموزی، دانشجویی و دانشمندان جهان اسلام برگزار می‌شود.

در این نشست همچنین سیدعلی عمرانی، رئیس کارگروه اجرایی جایزه مصطفی(ص) به نقش جوایز علمی دنیا در توسعه علم و فناوری پرداخت و گفت: ایجاد شبکه همکاری از مهمترین برنامه‌های جوایز علمی دنیا است و جایزه مصطفی فقط به افرادی اعطا می‌شود که اثر برجسته‌ای را ارائه داده باشند.

رئیس کارگروه اجرایی جایزه مصطفی(ص) ادامه داد: چشم انداز این جایزه ارتقای سطح امنیت، صلح، رفاه و سلامت جامعه بشری است و ماموریت این جایزه توسعه علم و فناوری در کشورهای عضو سازمان همکاری‌های اسلامی است.

وی اظهار کرد: جایزه مصطفی(ص) این افتخار را دارد که از افراد مختلف در جهان اسلام در شورای سیاستگذاری خود بهره‌مند شده است.

وی تامین منابع مالی جایزه مصطفی(ص) را از طریق وقف علم و فناوری دانست.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha