• یکشنبه / ۱۶ مهر ۱۳۹۶ / ۱۷:۲۱
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 96071608624
  • خبرنگار : 71578

برنامه امارات برای ارسال فضانورد به فضا

برنامه امارات برای ارسال فضانورد به فضا

مقامات اماراتی اعلام کرده‌اند که این کشور تا سال آینده قصد دارد شرکت‌های فضانوردی اختصاصی خود را راه‌اندازی کند.

به گزارش ایسنا و به نقل از اسپیس، در شصت و هشتمین کنگره بین‌المللی ستاره‌شناسی که به تازگی در استرالیا برگزار شد مقامات اماراتی اعلام کردند که قصد دارند تا سال آینده شرکت‌هایی را برای تربیت فضانورد راه‌اندازی کنند تا از سال 2020 فضانوردان این کشور بتوانند با موشک‌های دیگر کشورها به فضا بروند.

سالم المری معاون مرکز فضایی محمد بن راشد امارات در این رابطه گفت: داشتن یک برنامه فضایی بلندمدت برای دولت امارات یک راهبرد اساسی محسوب می‌شود.

وی افزود: هدف ما صرفا انجام پروازهای فضایی نیست و قصد داریم که از دستاوردهای علمی و فناورانه این سفرها استفاده کنیم.

این برنامه با درخواست رسمی دولت امارات آغاز می‌شود و در ابتدا فرایند انتخاب فضانوردان طی شش تا 10 ماه انجام خواهد شد.

المری اعلام کرده است که هنوز برای انتخاب سازمانی که فضانوردان این کشور را به فضا ببرد به نتیجه نرسیده‌اند.

این کشور می‌تواند از موشک‌های روسی "سایوز"(Soyuz)، موشک‌های چینی و همچنین موشک‌های شرکت‌های خصوصی نظیر "اسپیس‌ایکس"(SpaceX) و "بوئینگ" استفاده کند.

امارات متحده عربی در سال‌های اخیر ابراز علاقه فراوانی نسبت به فضا ابراز کرده است و همچنین یک سازمان فضایی ملی تاسیس کرده  و پروژه‌های ماهواره‌ای متعددی را تأمین مالی کرده است.

این کشور همچنین در یک ماموریت فضایی به مدار مریخ به نام "امید"(Hope) حضور دارد که قرار است در سال 2020 برای مطالعه اتمسفر مریخ راه‌اندازی شود.

امارات قرار است در سال 2020 میزبان هفتاد و یکمین کنگره بین‌المللی نجوم باشد. این کنگره در سال 2018 در برمن آلمان و در سال 2019 در واشنگتن آمریکا برگزار خواهد شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha