• چهارشنبه / ۱۲ مهر ۱۳۹۶ / ۰۲:۳۲
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 96071105895
  • خبرنگار : 71214

مصرف سوسیس و کالباس در محرم کم شد

مصرف سوسیس و کالباس در محرم کم شد

دبیر انجمن فرآورده‌های گوشتی ضمن اعلام اینکه قیمت فرآورده‌های گوشتی افزایش نمی‌یابد، گفت: مصرف انواع فرآورده های گوشتی از جمله سوسیس و کالباس در ماه محرم و صفر حدود ۱۰ درصد کم می‌شود.

مجید افلاکی در گفت‌وگو با ایسنا، اظهار کرد: میزان تقاضا برای مصرف انواع فرآورده‌های گوشتی در ماه محرم و صفر با کاهش حدود ۱۰ درصدی مواجه می شود. البته نمی توان اینگونه تصور کرد که بازار عرضه و تقاضا در این ایام با نوسان مواجه می‌شود.

وی با بیان اینکه این کاهش نسبی عرضه و تقاضا در ماه‌های محرم و صفر، در ماه‌های بعد جبران می شود، افزود: بر اساس میانگین تولید انواع فرآورده های گوشتی طی سه سال گذشته، سالانه حدود ۵۰۰ هزار تن از این محصولات در کشور تولید می‌شود و با محاسبه آنها می توان دریافت که ماه هایی مانند محرم و صفر گرچه کاهش مصرف را در پی دارند اما آثار زیان‌بار و قابل توجهی در بازار عرضه و تقاضا در این ایام ایجاد نمی‌شود.

دبیر انجمن فرآورده های گوشتی همچنین در خصوص قیمت این محصولات و درخواست برای افزایش قیمت گفت: از اسفند پارسال تاکنون قیمت انواع فراورده های گوشتی تغییر نکرده است و فعلاً برای افزایش قیمت و ارائه درخواست به دستگاه های متولی برنامه ای نداریم، چراکه هنوز صاحبان صنایع به جمع‌بندی در این زمینه نرسیدند و اگر بخواهند افزایش قیمت را اعمال کنند معمولاً در نیمه دوم سال این اتفاق می افتد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha