به گزارش ایسنا، دکتر میرزایی، در نشست تشکل های دانشجویی با سرپرست وزارت علوم، تحقیقات و فناوری، عنوان کرد: فعالین دانشجویی دغدغه مند هستند و علاوه بر دانشگاه وضعیت جامعه هم برای ایشان اهمیت دارد.
سرپرست معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم در ادامه به دیدار اعضا انجمن اسلامی دانشجویان تهران و علوم پزشکی تهران در حدود بیست سال پیش با مقام معظم رهبری و فرمایش ایشان خطاب به حاضران مبنی بر اینکه «وقتی شما اینقدر دغدغه مندید من آسوده خاطرم و دغدغهمندی شما موجب اصلاح و پیشرفت امور جامعه می شود و امیدواری ایشان به اینکه رویشهای پس از انقلاب مدیریت کشور را در دست گیرند، اشاره کرد و افزود: امید رهبری به دانشجویان و ضرورت ازاد اندیشی و گفتگو وتعامل در دانشگاه است. وی همچنین حضور دکتر هاشمی در سرپرستی وزارت علوم و سکان داری امر فرهنگی در چهار سال گذشته و تلاشهای بی وقفه ایشان جهت اعتلای دانشگاه را موجب مباهات دانست.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی معاونت فرهنگی و اجتماعی وزارت علوم؛ دکتر میرزایی انقلاب اسلامی را یک پروژه نا تمام عنوان کرد که باید همواره شعار اصلی انقلاب إسلامی یعنی استقلال، آزادی، جمهوری اسلامی را بی کم وکاست مد نظر و چراغ راه خویش قرار دهیم و حصول آرمان های انقلاب را نیازمند آن دانست که فعالین دانشجویی مسئولیت اجتماعی خویش را جهت به ثمر رسیدن آرمان های متعالی انقلاب اسلامی بیش از پیش ایفا کنند.
انتهای پیام
نظرات