• چهارشنبه / ۵ مهر ۱۳۹۶ / ۱۱:۵۵
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 96070503169
  • خبرنگار : 71421

تشریح اقدامات تابستانه سازمان جوانان هلال احمر و فعالیت‌های پیش‌رو

حبیبی: گسترش طرح دادرس در 22 هزار مدرسه/توجه به تغییر رفتارهای ترافیکی در مدارس

حبیبی: گسترش طرح دادرس در 22 هزار مدرسه/توجه به تغییر رفتارهای ترافیکی در مدارس

رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر ضمن تشریح اقدامات این سازمان در تابستان، از توجه به آموزش رفتارهای ترافیکی در دوره بعدی طرح دادرس خبر داد.

مسعود حبیبی در گفت‌وگو با ایسنا، در مورد فعالیت‌های سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر در تابستان اظهار کرد: به لطف خدا در طول تابستان ما برنامه‌های متنوعی را برای جوانان برگزار کردیم که وجه مشترک آنها گسترش و تعمیق بشر دوستی میان جوانان و نوجوانان بود.

رییس سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر تصریح کرد: از جمله فعالیت‌های ما در تابستان طرح شوق رویش بود که برای پر کردن اوقات فراغت جوانان و نوجوانان در بیش از 5000 پایگاه فرهنگی اجتماعی اجرا شد که میزبان چندصد هزار نفر شرکت کننده بود.

حبیبی اضافه کرد: این سازمان در طول تابستان برنامه‌های آموزشی مانند آموزش کمک‌های اولیه کارگاه مهارت‌های اجتماعی و همچنین برنامه‌های متنوع دیگری همچون گل گشت، اردوها و کلاس‌های زبان و قرآن و دیدار با مفاخر کشور را برگزار کرد.

وی در مورد دیدار با مفاخر گفت: این برنامه در هر منطقه انجام شد و جوانان با مفاخر منطقه خود آشنایی پیدا کردند و تجربه بسیار خوبی برای آنها بود زیرا منجر به شناخت جوانان از این الگوها شد.

رییس سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر در مورد اردوهای نشاط و امید هم تصریح کرد: این اردوها با حضور دبیران کانون‌های دانشجویی و افرادی که در برنامه‌های مخلتف ما سرگروه بودند برگزار شد. همچنین در این اردو برنامه‌های آینده سازمان مورد بحث و تبادل نظر میان دانشجویان قرار گرفت. شرکت‌کنندگان در این اردو، از حضور در طبیعت استان گیلان و شهر انزلی و برنامه‌های محیط زیستی نیز استفاده کردند. اردوی دانش‌آموزی دوستی نیز یکی دیگر از برنامه‌های ما در تابستان بود.

حبیبی با اشاره به برگزاری مرحله پنجم "المپیاد آماده" گفت: مرحله پنجم این المپیاد که آخرین مرحله طرح دادرس محسوب می‌شود، در تابستان برگزار شد. طرح دادرس از جمله برنامه‌هایی است که با کمک و همکاری وزارت آموزش و پرورش برگزار شد و بیش از 400 هزار نفر از دانش‌آموزان پایه هشتم با هشت مهارت کمک‌های اولیه آشنا شدند. گروه‌های شرکت کننده، ابتدا در سطح مدرسه به رقابت پرداختند و علاوه بر تمرین و یادگیری کمک‌های اولیه، کار "گروهی" را با یکدیگر یاد گرفتند. پس از مشخص شدن تیم‌های نهایی، مرحله کشوری در اردوگاه مهر انزلی با حضور 62 تیم از سراسر کشور شامل 31 تیم خواهران و 31 تیم برادران برگزار شد.

وی با اشاره به برگزاری دومین نشست تشکیلاتی مجامع کانون‌های دانشجویی و جوانان گفت: بیش از 3000 نفر از جوانان و دبیران شوراهای مرکزی مجامع دانشجویی و کانون‌های استان‌ها در این نشست شرکت کردند، همچنین در حاشیه این نشست‌ها کارگاه‌های آموزشی برگزار شد و علاوه بر آن در مورد بازبینی آیین‌نامه کانون‌های دانشجویی جوانان و عملکرد مجامع بحث و تبادل‌نظر شد.

رییس سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر با اشاره به تقدیر از دو چهره در این نشست تصریح کرد: در مراسم اختتامیه از دو تن از بزرگان کشور در حوزه بشردوستی که سوابق درخشانی دارند تقدیر به عمل آمد. یکی از آنها خانم دکتر رهیده از پیشکسوتان جمعیت بود که در دوره دفاع مقدس خدمات زیادی در راستای درمان مصدومان و مجروحان جنگ ارائه دادند. از جمله دیگر فعالیت‌های خانم رهیده راه‌اندازی چندین کارخانه تولید دارو و همچنین مراکز درمانی و رفاهی بود.

وی افزود: سازمان جوانان هلال‌احمر با تندیس مهربانی و بشردوستی از خانم رهیده تقدیر کرد و علاوه بر آن از آقای دعایی مدیر عامل روزنامه اطلاعات به عنوان "سیاستمداری بشردوست" تقدیر شد. آقای دعایی در این مراسم صحبت‌های ارزشمندی انجام داد که مورد توجه جوانان قرار گرفت.

رییس سازمان جوانان جمعیت هلال‌احمر در مورد پیش روی این سازمان گفت: با توجه به آغاز سال تحصیلی جدید در نظر داریم طرح دادرس را از 8000 مدرسه به 22 هزار مدرسه برسانیم و امیدواریم با عنایت خدا و همکاری آموزش و پرورش این کار صورت بگیرد تا در راستای آن بتوانیم مهارت‌های لازم را به دانش‌آموزان ارائه دهیم. یکی از اهداف ما این است که دانش‌آموزان یاد بگیرند که چگونه در زمان حوادث از خودشان مراقبت کنند.

حبیبی با اشاره به حادثه واژگونی اتوبوس دانش‌آموزان گفت: در این تصادف دیدیم که اگر دانش‌آموزان کمربند ایمنی می‌بستند تلفات حادثه کمتر می‌شد و این مساله نشان می‌دهد که ما باید به رفتارهای ترافیکی توجه ویژه‌ای داشته باشیم از همین رو طرح «به‌رفت» را به عنوان آیتمی در کنار طرح "دادرس" قرار می‌دهیم تا با استفاده از آن بتوانیم رفتارهای ترافیکی را به دانش‌آموزان آموزش دهیم و در تغییر نگرش و رفتار جامعه نسبت به عبور و مرور موثر باشیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha