به گزارش ایسنا، اسحاق ابراهیمی مجازات زندان را از هزینه برترین مجازات ها دانست و افزود: نگهداری زندانیان و اجرای دقیق و موثر برنامه های اصلاحی و تربیتی از جمله برنامه های فرهنگی، اشتغال زایی و حرفه آموزی و … نیازمند تاسیسات، نیروی انسانی کارآمد و … می باشد که این موضوع هزینه های زیادی را برای دولت به بار می آورد.
ابراهیمی استفاده از مجازاتهای جایگزین حبس را راهکاری مناسب در راستای کاهش ورودی زندان ها قلمداد و عنوان کرد: مجازات حبس در وهله اول باید به عنوان یکی از عوامل بازدارنده و رعب انگیز برای مجرمین مورد استفاده قرار گیرد و در آن دسته از جرائمی که خدشه ای به امنیت جامعه وارد نمی کند می توان از مجازات های جایگزین حبس که تمهیدات آن نیز در قانون جدید مجازات اسلامی و آیین دادرسی کیفری پیش بینی شده است، استفاده کرد.
مدیرکل زندانهای استان کردستان، دستگاه قضا را حامی اصلی زندان ها و مراکز اصلاحی و تربیتی عنوان کرد و افزود: خوشبختانه قضات و مسئولان قضایی استان مشکلات زندان ها و زندانیان را از نزدیک مشاهده و درک کرده اند و قطعا می توانند در کاهش این مشکلات مثمرثمر واقع شوند.
وی خاطرنشان کرد: درصد وقوع جرم در کردستان نسبت به میانگین کشوری پایینتر است.
انتهای پیام
نظرات