• شنبه / ۱ مهر ۱۳۹۶ / ۱۰:۵۵
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 96070100191

تأثیر سرطان بر شنوایی کودکان مبتلا به سرطان

تأثیر سرطان بر شنوایی کودکان مبتلا به سرطان

درمان کودکان مبتلا به سرطان، عوارض جانبی برای آنها به همراه دارد که کاهش شنوایی از جمله آنهاست.

به گزارش ایسنا، ، مشکلات شنوایی از عوارض بیماری سرطان است و در صورتی که به تأثیر داروهای شیمی درمانی بر کودکان مبتلا به سرطان توجه نشود، ممکن است دچار کم‌شنوایی یا ناشنوایی شوند.

بنابر اعلام روابط عمومی محک، داروهای شیمی‌درمانی ممکن است عصب گوش را ضعیف کرده و باعث کاهش شنوایی ‌شوند. رادیوتراپی در ناحیه سر و گردن نیز می‌تواند روی شنوایی تأثیر گذاشته و باعث تجمیع مایع پشت پرده گوش شود و مشکلاتی را در زمینه شنوایی کودکان مبتلا به سرطان فراهم آورد. به همین خاطر کلینیک مشاوره‌ای گوش، حلق، بینی و شنوایی‌سنجی بیمارستان محک از سال ۱۳۹۳ افتتاح شده است تا با رصد مستمر شرایط شنوایی کودکان، میزان مشکلات آنها در این زمینه کاهش یابد تا با تشخیص زودهنگام از بروز مشکلات جلوگیری شده و کیفیت شنوایی کودکان حفظ شود.

در این کلینیک که با حضور پزشکان داوطلب اداره می‌شود، شنوایی کودکان پس از شیمی‌درمانی بررسی شده تا اگر به علت عارضه داروها دچار کاهش شنوایی شدند، بنا به تشخیص متخصصان آنکولوژی، داروها به داروی دیگر تغییر داده شوند و یا اقدامات تخصصی برای بهبود شرایط شنوایی صورت گیرد.

محک همواره در تلاش است تا با حمایت‌های درمانی و خدماتی همه جانبه، کیفیت زندگی کودکان مبتلا به سرطان را افزایش دهد. این سازمان در هفته جهانی ناشنوایان قدردان همه پزشکانی است که به صورت داوطلبانه این سازمان را در مسیر نیل به اهداف خود یاری می‌کنند و امیدوار است روزی برسد که درمان سرطان با عوارض کمتری برای فرزندان‌مان صورت پذیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha