• شنبه / ۲۵ شهریور ۱۳۹۶ / ۱۰:۱۵
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 96062513807
  • خبرنگار : 71132

‎اعتراض یک نماینده به روال جدید بازداشت کودکان کار

‎اعتراض یک نماینده به روال جدید بازداشت کودکان کار

‎یک عضو مجمع نمایندگان تهران در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به پیگیری‌های خود درباره بازداشت کودکان کار گفت که روال جدید سازمان بهزیستی مبنی بر دستگیری کودکان کار، مشکلی را حل نمی‌کند و نمایندگان تهران موضوع را پیگیری می‌کنند.

‎طیبه سیاوشی در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به گزارش سمن‌ها از مرکز یاسر اظهار داشت: برای پیگیری در مورد سه کودک کار که گفته شده بود، دستگیر شده‌اند به مرکز یاسر مراجعه کردم، آنجا اعلام کردند که فقط روز سه‌شنبه ١٣١کودک دستگیر شده را به مرکز یاسر آورده‌اند و همان روز ۷۰ کودک افغانستانی، پیش از تشکیل پرونده‌ی مددکاری و مشاوره برای ردشدن از مرز به اردوگاه ورامین منتقل شده‌اند. همچنین بچه‌های زیر ۱۲ سال به مرکز بعثت منتقل شده اند.

‎وی با بیان اینکه «گفته شده که این دستگیری‌ها به دستور فرمانداری تهران انجام شده و هم چنان ادامه خواهد داشت» افزود: خانواده‌های برخی کودکان نیز برای آزادی بچه ها جلوی در جمع شده بودند ولی اقدامی صورت نگرفته است و بعضی از این خانواده‌ها حتی مطمئن نبودند فرزندانشان در آن مرکز هستند یا نه. متاسفانه سه کودک گم شده هم نه در مرکز یاسر بودند و نه در مرکز بعثت.

‎سیاوشی با بیان اینکه «با توجه به مشکلات اخیر دزدیدن کودکان و آزار جنسی آنان، امنیت این کودکان در خطر است» یادآور شد: به اعتقاد من دستگیری این کودکان خودش نوعی کودک آزاری است. از آنجا که کودک آزاری جرم عمومی محسوب می‌شود باید از این شیوه برخورد شکایت کرد.

‎وی اضافه کرد: پیشنهاد ما رفتن به فرمانداری در اولین فرصت، برای پیگیری و تلاش در جهت تغییر این شیوه حل مشکل کودکان کار است.

‎ سیاوشی در پایان خاطرنشان کرد: بعد از طرح سازمان بهزیستی مبنی بر دستگیری کودکان کار و خیابان بعد از سه بار پذیرش توسط بهزیستی باید سریعا اقدامی در این خصوص انجام شود بخصوص اینکه فرستادن کودکان مهاجر نیز نه تنها اثری بر وضعیت آنها ندارد بلکه  آنها را در مخاطره جدی قرار خواهد داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۰۶-۲۶ ۰۸:۵۸

این کار خیلی وقت پیش باید صورت می گرفت در واقع کودکان کار در خیابانها کاری انجام نمیدهند بیشتر باید به آنها کودکان خیابانی گفت تا کار، کا در واقع از معصومیت و مظلومیت آنها استفاده میشود و در محیط های نا امن از آنها باج گیری میشود چرا کودکان باید نان آور باشند این کودکان باید همه تحت نظر بهزیستی قرار بگیرند حق این کودکان زندگی سالم است تحت نظر بهزیستی نه خانواده های آشوب زده .