• جمعه / ۲۴ شهریور ۱۳۹۶ / ۰۳:۳۸
  • دسته‌بندی: ارتباطات و فناوری اطلاعات
  • کد خبر: 96062313322
  • خبرنگار : 71577

راهکاری برای کارت حافظه‌ نامحدود

راهکاری برای کارت حافظه‌ نامحدود

فناوری‌های جدید پردازش ابری این قابلیت را برای کاربران اینترنتی فراهم کرده‌اند که ضعف پردازشی و حافظه‌ای سیستم خود را از طریق دیگری جبران کنند.

میلاد داوودآبادی  - کارشناس حوزه فناوری اطلاعات - در گفت‌وگو با ایسنا، در توضیح فناوری‌های رایانش ابری به جنبه پردازشی این فناوری اشاره کرد و گفت: به طور معمول همه کاربران به طور مرتب از همه ظرفیت پردازشی کامپیوتر خود استفاده نمی‌کنند و معمولا قسمت عمده‌ای از قدرت CPU و RAM آنها بلااستفاده می‌ماند. پردازش ابری با استفاده از این ظرفیت‌های خالی و متصل کردن آنها به هم یک کامپیوتر عظیم را خلق می‌کند و به بقیه در انجام پردازش‌هایی که نیازمند قدرت بالاتری هستند، کمک می‌کند.

داوودآبادی با اشاره به امکانات پردازشی سیستم‌های رایانش ابری، اضافه کرد: تصور کنید شخصی برای ساختن یک انیمیشن تلویزیونی به استفاده از پردازش‌های خیلی قوی نیاز دارد، در حال حاضر سایت‌هایی وجود دارند که فرد می‌تواند با ثبت نام آنها یک تایم را برای خود رزرو کند تا از یک غول کامپیوتری برای انجام کار خود با هزینه کمتر و در مدت زمانی بسیار کوتاه‌تر استفاده کند.

این کارشناس با ایمن‌تر توصیف کردن استفاده از سیستم‌های پردازش ابری برای ذخیره سازی اطلاعات، بیان کرد: اگر یک شرکت و ارگان دولتی یا خصوصی تمام اطلاعات سازمانی خود را در یک ساختمان اداری نگهداری کند، ممکن است با یک آتش سوزی یا هر اتفاق دیگری کل آن داده‌ها به خطر بیفتد، در حالی که اگر این اطلاعات را در یک فضای ابری ذخیره کند، احتمال از بین رفتن آن داده‌ها بسیار کمتر می‌شود.

وی در همین باره ادامه داد: استفاده از سیستم‌های پردازش ابری به دلیل متمرکز بودن مدیریت و کنترل داده‌ها از امنیت بیشتری هم برخوردار است، چرا که با تعیین یک فرد به عنوان مسئول شبکه می‌توان اطلاعات و امنیت رایانش‌های ابری را بررسی و کنترل کرد. همچنین اگر یک بخش از اطلاعات در رایانش ابری حذف و یا هک شود، مدیر شبکه می‌تواند آن اطلاعات را روی یک ماشین مجازی دیگر کپی کند و آن بخش هک شده را حذف کند.

داوودآبادی در پایان اما استفاده از سیستم‌های رایانش ابری در کشور را بسیار ضعیف توصیف کرد و گفت: بسیاری از شرکت‌های ایرانی حاضر نیستند اجازه دهند اطلاعاتشان در یک فضای غیر از فضای کاریشان قرار بگیرد. هرچند به دلیل افزایش سرعت اینترنت در کشور می‌توان به توسعه و گسترش استفاده از پردازش ابری یا Cloud computiag در کشور در سال‌های آینده امیدوار بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha