به گزارش ایسنا، مسعود گرگیج با اعلام این خبر گفت: این انبهها از ۲ هزار و ۸۹۶ هکتار باغ برداشت شد که برداشت آن نسبت به پارسال تغییری ندارد.
وی اظهار کرد: شهرستانهای میناب با بیش از ۱۵ هزار تن و رودان با بیش از ۵ هزار تن بیشترین تولید محصول انبه را در استان دارد.
گرگیج خاطرنشان کرد: انبههای برداشتشده علاوه بر مصرف در استان و ارسال به کارخانههای فرآوری به استانهای تهران، اصفهان، فارس و کرمان نیز فرستاده شد.
وی بابیان اینکه فصل برداشت انبه از نوع نارس آن برای تهیه ترشی از اواخر فروردین آغاز میشود ، تصریح کرد: ۳۰ درصد محصول انبه در هرمزگان بهصورت نارس برداشت میشود.
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی هرمزگان اضافه کرد: از انبه نارس بهصورت تازه خوری، تهیه ترشی، شوری، مربا، لواشک و سس استفاده میشود.
گرگیج اظهار کرد: ارقام محلی انبه در هرمزگان سبز انبه، چارک، کلک سرخ، مشک، عروس و هلیلی و ارقام وارداتی لانگرا، سندری و آلفونسو است.
وی بابیان اینکه زمان گلدهی درختان انبه اواخر دی تا نیمه فروردین است ، تصریح کرد: قدمت کاشت درخت انبه در میناب به ۳۰۰ سال پیش میرسد و رویشگاه اصلی این درخت هندوستان است.
گرگیج ادامه داد: انبه میوه گرمسیری است و سرشار از ویتامینهای آ، بی و سی، کربوهیدراتها، اسیدهای چرب، پروتئینها، اسیدهای عالی و مواد معدنی است.
مدیر امور باغبانی جهاد کشاورزی هرمزگان در پایان گفت: از چوب درخت انبه در ساخت وسایل چوبی و از مغز هسته آن در تهیه صابون استفاده میشود؛ پوست درخت انبه منبع خوبی از پانل است که در صنعت چرمسازی کاربرد دارد.
انتهای پیام
نظرات