• شنبه / ۱۱ شهریور ۱۳۹۶ / ۱۱:۳۷
  • دسته‌بندی: فناوری
  • کد خبر: 96061106149
  • خبرنگار : 71578

"قطارهای پرنده" چینی با سرعت 4000 کیلومتر در ساعت!

"قطارهای پرنده" چینی با سرعت 4000 کیلومتر در ساعت!

چین در حال تلاش برای ساخت قطارهای مافوق صوتی است که 4000 کیلومتر بر ساعت سرعت دارند.

به گزارش ایسنا و به نقل از دیلی‌میل، "قطار پرنده" نامی است که متخصصان چینی برای قطارهای مافوق صوت آینده در نظر گرفته‌اند که در یک محفظه خلاء و با استفاده از نیروی مغناطیس حرکت می‌کنند.

به گفته متخصصان قرار است این قطارها ارتباط بیش از 60 کشور آسیایی، آفریقایی و اروپایی را برقرار کنند و سرعت آنها نیز چهار برابر سرعت یک هواپیما خواهد بود، هر چند که هیچ بازه زمانی برای این پروژه ارائه نشده است.

این خبر از طرف شرکت "علوم و صنایع هوافضای چین"( CASIC) که حدود 200 اختراع در این زمینه دارد، رسانه‌ای شده است.

این شرکت اعلام کرده است که سامانه‌های آنها اولین نمونه‌هایی هستند که می‌توانند با سرعت 4000 کیلومتر بر ساعت حرکت کنند اما قرار است در قدم اول به سرعت 1000 کیلومتر بر ساعت برسند.

نکته جالب توجه این است که "مائو کای"(Mao Kai) مدیر این شرکت نگرانی‌های موجود راجع به قیمت بلیط این قطارها را رد کرده است و بر این موضوع صحه گذاشته است که افراد معمولی نیز می‌توانند با این قطارها سفر کنند.

"هایپرلوپ" نوع جدیدی از حمل‌ونقل سریع است که توسط "الون ماسک" (Elon Musk) بنیانگذار شرکت‌های "تسلا موتورز" ،‌ "پی‌پل"(PayPal)  و "اسپیس‌ایکس"(SpaceX) در سال 2013 مطرح شده است.

در این نوع حمل‌ونقل کپسول‌هایی در داخل لوله‌هایی که در آن شرایط خلاء حکمفرماست تا اصطکاکی در کار نباشد، قرار می‌گیرند که سرعتی بالغ بر 1220 کیلومتر بر ساعت دارند. با این سرعت می‌شود ظرف تنها ۳۵ دقیقه از لس‌آنجلس به سانفرانسیسکو رفت. هایپرلوپ با استفاده از فشار هوا که از عقب وسیله وارد و از خروجی‌های پائین آن به بیرون رانده می‌شود، حرکت می‌کند.

از زمانی که ماسک ایده هایپرلوپ را مطرح کرد، چندین شرکت استارتاپ به منظور توسعه و تحقق این ایده در آمریکا به وجود آمده است و دولت‌ها نیز بر روی امکان‌پذیری این نوع حمل‌ونقل مطالعه می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha