• دوشنبه / ۶ شهریور ۱۳۹۶ / ۰۵:۰۳
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 96060602957
  • خبرنگار : 71572

ادعای سازمان لیگ و دفاعیه سازمان امور مالیاتی

فوتبال ایران تاوان اشتباه کدام نهاد را می‌دهد؟

فوتبال ایران تاوان اشتباه کدام نهاد را می‌دهد؟

بلوکه شدن حساب‌های سازمان لیگ فوتبال و اطلاعیه عجیب این سازمان، جوابیه سازمان امور مالیاتی کشور را به همراه داشت تا بدین ترتیب، زوایای پنهانی از مدیریت مالی فوتبال ایران با چالش شفافیت روبه‌رو شود.

به گزارش ایسنا، اواسط هفته گذشته بود که مسدود شدن حساب‌های سازمان لیگ فوتبال به دلیل نپرداختن مالیات بر ارزش افزوده رسانه‌ای شد. پس از منتشر شدن این خبر، مهدی تاج برای حل این مشکل اقداماتی انجام داد که بی‌اثر بود تا همچنان حساب‌های سازمان لیگ مسدود باقی بماند. در حالی که همه به دنبال دلیل این اتفاق بودند، روابط عمومی سازمان لیگ فوتبال جمعه شب درباره دلایل مسدود شدن حساب‌های بانکی‌اش اطلاعیه‌ای صادر کرد. همچنین محمدرضا نوری رئیس امور مالیاتی شهر و استان تهران در گفت‌وگو با ایسنا از کوتاهی سازمان لیگ نسبت به ثبت نام به عنوان مؤدی در نظام مالیات بر ارزش افزوده و تسلیم اظهارنامه پرداخت مالیات خبر داد. با توجه به اظهارات نوری، سازمان لیگ از پاییز سال ۱۳۸۷ نسبت به تکالیف قانونی خود در قبال پرداخت مالیات کوتاهی کرده است.

اطلاعیه جمعه شب سازمان لیگ علاوه بر این که اتهاماتی به سازمان امور مالیاتی زده بود، شامل نکات قابل تاملی هم است. در ابتدای این اطلاعیه آمده که مبلغی بیش از یک میلیارد تومان از حساب‌های سازمان لیگ بلوکه شده است که قرار بوده هزینه‌های جاری مسابقات لیگ و حق‌الزحمه داوران از این پول پرداخت شود. این در حالی است که حق و حقوق داوران نزدیک به هفت ماه است که پرداخت نشده اما سازمان لیگ پس از این‌ که حساب‌های بانکی‌اش مسدود شد از پرداخت کردن حق‌الزحمه داوران صحبت می‌کند. همچنین آن‌ها به امکان تعطیلی تمام رقابت‌های فوتبال ایران اشاره می‌کنند تا شاید بتوانند با استفاده از مطرح کردن پرداخت حق الزحمه داوران و احتمال تعطیلی رقابت‌های فوتبال در ایران، سازمان امور مالیاتی را تحت فشار قرار دهند.

سازمان لیگ، در ادامه اطلاعیه‌اش از اشتباه فاحش سازمان امور مالیاتی خبر می‌دهد. این سازمان ادعا کرده که درآمد سازمان لیگ ۳۳۰ میلیون تومان است در حالی که سازمان امور مالیاتی برای درآمد ۳۳۰ میلیارد تومانی مالیات را محاسبه کرده است. در این قسمت سوالی که به وجود می‌آید این است که اگر سازمان امور مالیاتی چنین اشتباه فاحشی انجام داده، چرا سازمان لیگ بی‌توجه از این اشتباه گذشته تا به همین راحتی حساب‌های بانکی‌اش مسدود شود؟ با توجه به اظهارات محمدرضا نوری، رئیس امور مالیاتی شهر و استان تهران، مدارک قطعی مالیات سازمان لیگ، فروردین ۹۶ برای این سازمان ارسال شده است و با این حال آن‌ها اقدامی انجام نداده‌اند تا پس از منقضی شدن مهلت پرداخت آن، سازمان امور مالیاتی اقدام به بلوکه کردن حساب‌های بانکی سازمان لیگ کند. البته طبق اظهارات نوری تنها بخشی از بدهی‌های مالیاتی سازمان لیگ از حساب آن‌ برداشت شده است.

سازمان لیگ می‌گوید که تنها پنج درصد از پول‌های موجود در حساب بانکی متعلق به این سازمان است و از ۹۵ درصد باقی مانده، ۸۰ درصد برای باشگاه‌ها،  ۱۰ درصد برای فدراسیون فوتبال و پنج درصد هم به هیات‌های فوتبال استان‌ها اختصاص می‌گیرد اما سازمان امور مالیاتی نه برای پنج درصد سازمان لیگ بلکه برای کل پول موجود در حساب سازمان لیگ مالیات محاسبه می‌کند. در ادمه آمده پس از این که ۸۰ درصد باشگاه‌ها به حساب‌ خودشان واریز می‌شود، دوباره برای آن مالیات محاسبه می‌شود تا به این ترتیب دوبار از پول باشگاه‌ها مالیات کسر شود. سازمان لیگ در ادامه می‌گوید همین رویه باعث شده که باشگاه‌ها بدهی سنگین مالیاتی داشته باشند و بدهی ۶۴ میلیارد تومانی استقلال و ۹۳ میلیارد تومانی پرسپولیس را به این دلیل می‌داند.

این قسمت عجیب‌ترین بخش اطلاعیه است. اگر واقعا چنین اتفاقی رخ داده، چرا سازمان لیگ در این سال‌ها سکوت کرده تا چنین بدهی مالیاتی بزرگی برای باشگاه‌ها به وجود بیاید و اکنون که حساب‌های بانکی‌اش مسدود شده چنین صحبت‌هایی را عنوان می‌کند؟ این موضوع عجیبی است که باید مسئولان سازمان لیگ به آن جوابگو باشند.

در پایان این اطلاعیه، سازمان لیگ از ورشکستگی باشگاه‌ها و مجموعه فوتبال کشور خبر می‌دهد و مقصر این موضوع را سازمان امور مالیاتی عنوان می‌کند. با فرض این که سازمان امور مالیاتی در این امر مقصر باشد، قطعا بخش کوچکی از تقصیرها گردن آن‌ است به این دلیل که سازمان لیگ در این چند سال حتی نتوانسته قراردادی محکم برای تبلیغات محیطی ورزشگاه‌ها منعقد کند. آن‌ها همین امسال هم نتوانستند برای تبلیغات محیطی کاری انجام دهند و پس از گذشت پنج هفته از لیگ هفدهم، تنها تبلیغات سامانه‌های پیامکی در ورزشگاه‌ها به چشم می‌خورد. همچنین فدراسیون فوتبال و سازمان لیگ تاکنون نتوانستند برای حق پخش تلوزیونی با صداوسیما به توافق برسند و فقط از توافقاتی صحبت می‌کنند که هنوز که هنوز است به سرانجام نرسیده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۰۶-۰۶ ۱۱:۲۱

عامل دوم فقدان ارایه مدل جهت برگزادی وساختار اجرایی کار است .در وافع ورزش ما بی الگوست. والگویبی برابی توسع واداره ندارد .. اکر الگو داشتیم بلایی که بر سر کشتی امد .نمومنه این اعایت. هر فدراسبونی یاز خود را میزند.وودرش .خصوصا ورزش حرفه ای یکپارچه عمل نمیکند ونبست. گام دوم

avatar
۱۳۹۶-۰۶-۰۶ ۱۶:۳۱

همان هایی که این فوتبال و ورزش ایران را به اصطلاح حرفه ای کرده اند. فساد و بی اخلاقی و تقلب و دوپینگ و واسطه گری و ... بیداد می کند و ما همچنان دنبال مشکل می گردیم!!!؟ ورزش آماتوری دوای درد ورزش ایران است اگر کسی گوش و اجرا کند.