نسرین یوسفی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: با وجود توانمندی زنان در حوزههای مختلف، در سطح مدیران استان خراسان رضوی از حوزه بانوان بسیار کم استفاده شده است.
وی خاطر نشان کرد: شاخصهای حضور بانوان در سمتهای مدیریتی پایین است و حتی در برنامه پنجم توسعه در حدود 0.5 درصد بوده است.
عضو شورای استانی حزب کارگزاران سازندگی خراسان رضوی با بیان اینکه ما در استان خراسان رضوی بانوان توانمندی در تمام حوزهها داریم، تصریح کرد: دولت دوازدهم بر این موضوع باید یک تامل ویژه داشته باشد تا از توان بانوان در مسئولیتهای مدیریتی به نحو احسنت استفاده شود.
وی عنوان کرد: دولت دوازدهم ابلاغیهای مبنی برحضور 30 درصدی خانمها در پستهای مدیرتی اعلام کرد که نشان دهندهی این است نگاه افراد بالادستی و وزرای محترم درخصوص استفاده از بانوان نگاهی مثبت است.
این فعال سیاسی اصلاحطلب اظهار کرد: بانوان در حوزههای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی و سیاسی دارای قابلیت، پتانسیل، تحصیلات عالی و سابقه کار برای قبول مسئولیتهای مدیریتی هستند.
وی افزود: اگر زمینه برای دولت فراهم شود که از حضور زنان استفاده کند از لحاظ بحث توانمندی هیچ شکی نیست که در تمام ادارات استان خراسان رضوی بانوان توانمندی داریم که میتوانند مسئولیت پستهای مختلف را کسب کنند و مدیریت عالی استان خراسان رضوی و وزرای محترم در مرکز باید این موضوع را مد نظر داشته باشد.
عضو شورای استانی حزب کارگزاران سازندگی خراسان رضوی با اشاره به اینکه حضور بانوان در معاونت ریاست جمهوری در ارتقای حوزههای دیگر زنان موثر است، گفت: عملکرد سرکار خانم ملاوردی در دوره قبل و بیان عدالت جنسیتی از طرف ایشان یک ادبیات و جریانی را در کشور ایجاد کرد که دولت به این نتیجه رسید که 30 درصد از پستهای مدیریتی را به خانمها واگذار کند.
وی تصریح کرد: برای رسیدن به جایگاهها باید یکسری جریانهای مثبتی در حوزه زنان صورت گیرد که به عنوان یک مطالبه از سوی جامعه تلقی شود.
این فعال سیاسی اصلاحطلب خاطرنشان کرد: خانم ابتکار هم میتواند به خوبی معاونت امور زنان را مدیریت و در حوزه حقوقی و حقوق شهروندی نیز جایگاه حقوقی خوبی را برای خانمها ایجاد کند تا عدالت جنسیتی در حقوق شهروندی اجرا شود.
انتهای پیام
نظرات