• یکشنبه / ۵ شهریور ۱۳۹۶ / ۱۱:۱۰
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 96060502478
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

رئیس اتاق اصناف تبریز:

برخی لباس‌های با آرم ترکیه، تولید داخل هستند

برخی لباس‌های با آرم ترکیه، تولید داخل هستند

ایسنا/آذربایجان شرقی رئیس اتاق اصناف تبریز گفت: برخی لباس‌ها که به «اجناس ترکیه» مشهور بوده و در فروشگاه‌های ما با این آرم به فروش می‌روند، در حقیقت تولید داخل هستند.

به گزارش ایسنا، «میرحبیب هاشمی» در مراسم ویژه‌ی روز بسیج اصناف و دیدار با نماینده ولی‌فقیه در آذربایجان‌شرقی با اشاره به این‌که ۴۱۰ اتحادیه‌ی صنفی در سطح استان در حال فعالیت است، اظهار کرد: از این تعداد، ۷۴ اتحادیه صنفی در تبریز قرار دارد که بر اساس قانون نظام صنفی فعالیت می‌کنند.
 
وی با اشاره به نقش بازاریان و اصناف در صحنه‌های مختلف، ادامه داد: پس از پیروزی انقلاب اسلامی هم‌چنین در هشت سال دفاع مقدس، بازاریان کمک‌های بسیاری کردند و در سال‌های اخیر نیز اولین محموله‌ی کمکی استان به جبهه‌ی مقاومت اسلامی توسط بازاریان ارسال شد.
 
وی با تأکید بر این‌که اصناف و بازاریان در همه مراحل انقلاب اسلامی پیشقدم بوده و همواره در شرایط مختلف کمک‌رسانی می‌کنند، خاطرنشان کرد: در ابتدای سال‌جاری با توجه به تأکیدات مقام معظم رهبری بر حمایت از تولیدات داخلی، کمیته‌ای تشکیل شد و تعرفه‌ی 1200 قلم کالا افزایش یافت تا از تولید داخلی حمایت شود.
 
هاشمی با بیان این‌که باید حمایت از کالای ایرانی تبدیل به فرهنگ شود، یادآور شد: باید در راستای مصرف کالاهای داخلی تبلیغ و فرهنگ‌سازی شود این موضوع از نظر قانونی فراهم بوده و امید است که با فرهنگ‌سازی بتوانیم از تولیدات خود حمایت کرده و مشکلات اقتصادی کشور را برطرف کنیم.
 
وی با اشاره به این‌که واحدهای تولیدی توانمندی در حوزه‌ی پوشاک در استان فعالیت می‌کنند، خاطرنشان کرد: برخی لباس‌ها که به «جنس ترکیه» مشهور بوده و در فروشگاه‌ها با این آرم به فروش می‌رسند، در حقیقت تولید داخل هستند اما گاهی تولیدکنندگان اقدام به این کار می‌کنند که مصداق بارز جرم بوده و در صورت مشاهده به‌عنوان کالای قاچاق برخورد خواهد شد، چون در تولید داخلی باید از آرم داخلی استفاده شود.
 
وی با اشاره به تسهیلات اعطا شده به واحدهای تولیدی، یادآور شد: ۷۰۰ میلیارد تومان به واحدهای تولیدی صنعتی تسهیلات اختصاص داده شده و 1000 میلیارد تومان نیز از طریق بانک‌ها پرداخت می‌شود، واحدهای تولیدی صنفی نیز از سال‌جاری می‌توانند از تسهیلاتی که صرفاً از طریق منابع مالی بانک‌ها تأمین می‌شود، برخوردار شوند، بر این اساس، برای این‌که واحدهای تولیدی صنفی نیز بتوانند از تسهیلاتی همانند واحدهای تولیدی صنعتی بهره‌مند شود، اعتراض کرده و مراتب را پیگیر هستیم تا واحدهای تولیدی با قدرت تمام فعالیت کرده و رونق به بازار برگردد.
 
رئیس اتاق اصناف تبریز با تأکید بر این‌که رکود، بزرگ‌ترین مشکل بازار کشور است، یادآور شد: تولید در کشور ما جریان دارد اما بازار فروش فراهم نیست، در دولت ۱۲ خوشبین هستیم که فضای بازار باز شده و شرایط مناسب برای فروش محصولات داخلی فراهم شود و بتوانیم حتی محصولات خود را صادر کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha