• سه‌شنبه / ۳۱ مرداد ۱۳۹۶ / ۱۲:۵۶
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 96053119597
  • منبع : نمایندگی مرکزی

شناسایی 90 منطقه آلوده به مواد مخدر در استان مرکزی

شناسایی 90 منطقه آلوده به مواد مخدر در استان مرکزی

ایسنا/مرکزی دبیر شورای مواد مخدر استان مرکزی با بیان اینکه 90 منطقه آلوده به مواد مخدر در استان مرکزی شناسایی شده است، گفت: پاکسازی مناطق آلوده در بخش مواد مخدر مورد توجه قرار دارد و برای این موضوع برنامه‌ریزی و اولویت‌بندی شده است.

به گزارش ایسنا، نبی‌الله شاه‌محمدی در پنجمین جلسه شورای مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی اظهار کرد: پاکسازی مناطق آلوده از مهمترین برنامه‌هایی است که پیگیری می‌شود. در این راستا اولویت‌بندی پاکسازی مناطق انجام شده و سپاه و بسیج نیز در این امر همکاری دارند.

وی با تاکید بر اهمیت اشتغالزایی برای بهبودیافتگان عنوان کرد: موضوع اشتغالزایی مورد توجه ویژه قرار دارد و در این رابطه با سازمان‌های دولتی رایزنی انجام شده که این افراد را به کار بگیرند.

دبیر شورای مبارزه با مواد مخدر استان مرکزی با بیان اینکه یکی از طرح‌هایی که در بخش پیشگیری از اعتیاد تعریف و اجرا شده است، طرح پیمان جمعیت هلال احمر است گفت: در خصوص این طرح هلال احمر باید در دوره سه ماهه گزارشی از اقدامات انجام شده به شورا ارائه دهد.

شاه‌محمدی با بیان اینکه سال گذشته 25 نفر از داوطلبین در قالب این طرح تحت آموزش قرار گرفتند، عنوان کرد: هر یک از این سفیران امسال باید 50 نفر را آموزش دهند. به این طریق زنجیره‌ای از سفیران ایجاد و اطلاع‌رسانی در جامعه تقویت می‌شود.

وی با اشاره به اجرای طرح شیوع‌شناسی اعتیاد بانوان در کشور، بیان کرد: بر اساس نتایج این طرح 12 درصد معتادین کشور زنان هستند.

شاه محمدی ادامه داد: بیشترین رنج سنی اعتیاد بانوان در کشور سن 20 تا 36 سال است و 61 درصد زنان مصرف‌کننده مواد مخدر، متاهل هستند.

مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی نیز بیان کرد: یکی از اقدامات موثر در امر پیشگیری از اعتیاد طرح پیمان است که توسط هلال احمر در کشور اجرا می‌شود و در استان مرکزی نیز اجرا شده و باید تداوم داشته باشد.

غلامرضا فتح آبادی ادامه داد: بر اساس این طرح افراد با عنوان سفیران پیشگیری از اعتیاد تحت آموزش قرار می‌گیرند و به این ترتیب اطلاع‌رسانی در خصوص خطرات و موضوع مواد مخدر با هدف آگاه‌سازی جامعه و کمک به کاهش نرخ اعتیاد توسط سفیران انجام می‌شود.

فتح آبادی با تاکید بر استفاده از ظرفیت‌های موجود توسط هلال احمر در بخش مقابله با اعتیاد، عنوان کرد: سازمان ملل در این خصوص زمینه همکاری با هلال احمر کشورها را فراهم کرده است و هلال احمر استان نیز باید از این ظرفیت ها استفاده کند.

وی بیان کرد: در برنامه ششم توسعه نیز موضوع مقابله با اعتیاد با رویکرد پیشگیری از گرایش جامعه به سمت استفاده از مواد مخدر مورد توجه قرار گرفته است و از این ظرفیت نیز باید استفاده شود.

مدیر کل دفتر امور اجتماعی و فرهنگی استانداری مرکزی با اشاره به بازرسی از آرایشگاه‌های زنانه در سال گذشته عنوان کرد: سال قبل حدود 14 درصد از آرایشگاه‌های زنانه استان به همت دفتر امور بانوان و خانواده استانداری مرکزی و همکاری سازمان‌های مردم نهاد استان تحت بازرسی قرار گرفت که اقدام موثری برای پیشگیری از اعتیاد از طریق این اماکن بود و این طرح را امسال می‌توان به تمامی آرایشگاه‌های زنانه تعمیم داد.

مدیر کل دفتر بانوان و خانواده استانداری نیز ضمن ارائه گزارش بازرسی بخشی از آرایشگاه‌های زنانه استان که سال گذشته با همکاری سازمان‌های مردم نهاد انجام شد، به لزوم توجه به امر پیشگری از اعتیاد بانوان به دلیل صدماتی که برای این قشر به همراه دارد، تاکید کرد.

در این جلسه مصوب شد دو کمپ ترک اعتیاد بانوان در شازند و ساوه ایجاد و در هفته دولت به بهره‌برداری برسد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha