• سه‌شنبه / ۲۴ مرداد ۱۳۹۶ / ۱۸:۰۰
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 96052415272
  • منبع : نمایندگی مازندران

رئیس انجمن غذایی استان مازندران:

بخشنامه اخیر تولید خمیرمرغ از سوی وزارت بهداشت عجولانه است

بخشنامه اخیر تولید خمیرمرغ از سوی وزارت بهداشت عجولانه است

ایسنا/مازندران رئیس انجمن غذایی استان مازندران ابراز عقیده کرد: بخشنامه اخیر تولید خمیر مرغ از سوی وزارت بهداشت عجولانه است.

به گزارش ایسنا، اسماعیل خاتمی مقدم در جلسه کمیته فرآورده‌های گوشتی انجمن صنایع غذایی و دارویی مازندران در رابطه با تغییرات ایجاد شده در اصلاحیه دستورالعمل استاندارد سوسیس و کالباس و  خمیرمرغ، با حضور نمایندگان دانشگاه علوم پزشکی، سازمان دامپزشکی و اداره کل استاندارد استان مازندران، اظهار کرد: انتظار می‌رود که قوانین و مقررات طوری تدوین شود که امکان انطباق برای تولیدکنندگان در آن بازه زمانی قید شده در ابلاغیه وجود داشته و از شفافیت لازم نیز برخوردار باشد.

وی افزود: برخی ضعف‌ها و ناهماهنگی‌ها در دستگاه‌های نظارتی نیز مانع پیاده سازی دستورالعمل‌ها می‌شود به طوری که تعدادی از آنها به نحوی عملیاتی می‌شوند که موجب زیرزمینی شدن فعالیت‌های تولیدی می‌شود بنابراین ضرورت دارد ضمانت‌های اجرایی شکل گیرد که بخشنامه‌ها به طور کامل پیاده سازی، همچنین بلافاصله نقایص آن مشخص و برای اصلاح آن تلاش شود.

خاتمی مقدم به بخشنامه اخیر تولید خمیرمرغ صادرشده از سوی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی اشاره کرد و تصریح کرد: این بخشنامه بدون هماهنگی با دو دستگاه نظارتی دیگر تنظیم و ابلاغ شد.

 رئیس انجمن غذایی استان مازندران، عنوان کرد: بعضاً طوری اقدام می‌شود که حتی برای کارخانجاتی که برای بهبود فرآیندهای تولید در حال کوشش هستند موانع و اختلالاتی در کارشان پیش می‌آید و چه رسد برای واحدهای معدودی که چندان بدرستی عمل نمی‌کنند.

 وی افزود: منافع مصرف کنندگان را در اجرای دستورالعمل ها بیشتر مدنظر قرار می‌دهیم چراکه تولیدکنندگان از بخشنامه ها مطلع ترند.

خاتمی مقدم عنوان کرد: تصمیمات خلق الساعه و اظهارات عجولانه برخی از مسئولان و سازمان‌ها و وزارتخانه‌ها موجب رفع مشکلات و کاستی‌ها نمی‌شود بلکه اعتبار آن افراد و دستگاه‌ها را نیز زیر سئوال می‌برد.


انتهای پیام
  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha