• دوشنبه / ۲۳ مرداد ۱۳۹۶ / ۰۹:۲۹
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 96052313862
  • خبرنگار : 71469

مس‌فروش در گفت‌وگو با ایسنا:

گلایه از "سه نهاد" که با تولید همکاری نمی‌کنند

گلایه از "سه نهاد" که با تولید همکاری نمی‌کنند

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران معتقد است که نظام مالیاتی، نظام بانکی و سازمان تامین اجتماعی همکاری لازم را با تولیدکنندگان ندارند که باید انعطاف بیشتری در ارتباط با واحدهای تولیدی از خود نشان دهند.

محمدرضا مس‌فروش در گفت‌وگو با ایسنا، در ارتباط با معرفی "شریعتمداری" به عنوان وزیر صنعت، معدن و تجارت در دولت دوازدهم، اظهار کرد: قطعا رییس جمهوری در مورد وزارت صنعت، معدن و تجارت تصمیم درستی اتخاذ کرده و با توجه به وضعیتی که هم اکنون کشور با آن مواجه است، مصالح را در نظر گرفته‌ است.

وی ادامه داد: با توجه به شناختی که از محمد شریعتمداری داریم، وی در حوزه بازرگانی سابقه طولانی مدت دارد و به تولید و اشتغال نیز مشرف است؛ بنابراین به نظر می‌رسد بتوانیم در بخش صنعت، معدن، تولید و اشتغال گامی رو به جلو برداریم.

سخت‌گیری‌های بانکی برای ارائه‌ تسهیلات به تولید

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت با بیان این که گرفتاری‌ها و مشکلات در بخش صنعت، معدن و تجارت کشور بسیار زیاد است، خاطر نشان کرد: با توجه به جلسات متعددی که در ستاد تسهیل و پشیبانی واحدهای تولیدی برگزار می‌شود، شاهد مطرح شدن سخت‌گیری‌ها توسط نظام بانکی برای ارائه‌ تسهیلات به واحدهای تولیدی هستیم.

مس‌فروش افزود: متاسفانه بانک‌ها سختگیری‌های عدیده‌ای در ارتباط با ارائه تسهیلات اعمال می‌کنند و با توجه به سپرده‌ای که از تولیدکننده یا سرمایه‌گذار می‌گیرند سود تسهیلات براساس نرخ شورای پول و اعتبار که معادل ۱۸ درصد است، رعایت نمی شود و به ۲۰ تا ۲۱ درصد افزایش می‌یابد.

وی با تاکید بر این که عدم انعطاف نظام مالیاتی، نظام بانکی و سازمان تامین اجتماعی مشکلات عدیده‌ای را برای تولید کنندگان ایجاد کرده است، اظهار کرد: باید این سه مورد که به آنها اشاره کردیم انعطاف بیشتری را نسبت به واحدهای تولیدی دارای نام و نشان از خود بروز دهند.

رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت با اشاره به این که در دوره چهار ساله گذشته وزارت صنعت، معدن و تجارت همه مشکلات پیش روی این بخش برداشته نشد، عنوان کرد: در مجموع هرچند که نسبت به قبل گام‌های رو به جلویی برداشته شد، اما اینگونه نبود که همه مشکلات حل شده باشد. چرا که علاوه بر وجود مشکلات مالی و اعتباری، همکاری‌های لازم توسط صندوق توسعه ملی، بانک‌ها، سازمان امور مالیاتی و سازمان تامین اجتماعی با تولیدکنندگان صورت نمی‌گیرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha