• سه‌شنبه / ۱۷ مرداد ۱۳۹۶ / ۱۴:۲۶
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 96051710554
  • خبرنگار : 71402

با افشای تماس کارمندان کنگره با افسر ام آی 6؛

تحقیقات ارتباط ترامپ با روسیه پیچیده‌تر می‌شود

تحقیقات ارتباط ترامپ با روسیه پیچیده‌تر می‌شود

اقدام دو کارمند کنگره آمریکا برای تماس با یک افسر سابق ام‌آی ۶ انگلیس روی پرونده مداخله احتمالی روسیه در انتخابات آمریکا سایه افکنده و نشان می‌دهد برای کنترل تحقیقات کمیته اطلاعاتی مجلس نمایندگان نبردی وجود دارد.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه گاردین،‌ دو کارمند کنگره آمریکا که ماه ژوئیه به لندن سفر کردند و تلاش داشتند تا با کریستوفر استیل، افسر اطلاعاتی سابق انگلیس تماس برقرار کنند، از سوی یکی از دستیاران قدیمی دوین نیونز، رئیس کمیته اطلاعاتی سنا و یکی از متحدان نزدیک کاخ سفید فرستاده شده‌ بودند.

این تحولات بار دیگر تلاش‌های مداوم برای کنترل تحقیقات این کمیته درباره نقش روسیه در انتخابات ریاست جمهوری ۲۰۱۶ آمریکا را پررنگ کرد. قابلیت اطمینان به پرونده‌ای که توسط استیل تهیه شده، شامل ادعاهای جنجالی درباره همدستی مخفیانه میان ترامپ و کرملین است که بخش مهمی از این تحقیق محسوب می‌شود.

پایگاه پولتیکو جمعه گزارش داد، این کارمندان بدون اطلاع قبلی در دفاتر وکلای استیل حاضر شدند و این افسر سابق ام آی ۶ هم در ساختمان حضور داشت. با این حال آدام شف، از دموکرات‌های ارشد این کمیته یکشنبه گفت که نه او و نه همتای جمهوری‌خواهش از سفر این کارمندان به لندن اطلاعی نداشتند.

در همین حال یکی از مقام‌های کنگره تاکید دارد که سفر این کارمندان به لندن کاری بوده است. این مقام افزود، به آنها گفته شده بود که با وکلای استیل تماس حاصل کنند نه شخص استیل. این جاسوسی سابق انگلیسی کسی بود که یک پرونده جنجالی به راه انداخت و در آن مدعی شد که دونالد ترامپ با دولت روسیه در ارتباط بوده است.

نیونز یکی از افراد تیم انتقالی دونالد ترامپ، رئیس‌جمهوری آمریکا در امور امنیتی بود و از آنجایی که رابطه نزدیک با او را حفظ کرد و یکبار هم در ماه مارس نیمه شب به کاخ سفید رفت تا ظاهرا اطلاعات محرمانه‌ای را بدون حضور سایر اعضای کمیته مرور کند، مورد خشم دموکرات‌ها قرار گرفت. نیونز ماه آوریل چندین ماه پیش از آن سفر لندن، خودش را از تحقیقات روسیه در این کمیته کنار کشید چرا که هدف تحقیقات کمیته اخلاقیات مجلس نمایندگان آمریکا قرار گرفت تا مشخص شود که آیا او اطلاعات محرمانه را با هدف بی‌اعتبار کردن دولت اوباما فاش کرده است یا خیر.  

شیف که جزو دموکرات‌های ارشد این کمیته است، از آن زمان همکاری جانشین نیونز را ستوده اما به ادامه مداخله نیونز در این تحقیقات اعتراض کرده است. دفتر شیف در این رابطه اظهار نظری نکرده است. خود او پیشتر در مصاحبه با سی‌ان‌ان از این موضوع ابراز بی‌اطلاعی کرده بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha