• دوشنبه / ۱۶ مرداد ۱۳۹۶ / ۱۶:۱۴
  • دسته‌بندی: غرب آسیا و آفریقا
  • کد خبر: 96051609929
  • خبرنگار : 71496

پارلمان عراق با برگزاری هم‌زمان انتخابات محلی و پارلمانی موافقت کرد

پارلمان عراق با برگزاری هم‌زمان انتخابات محلی و پارلمانی موافقت کرد

یک منبع در پارلمان عراق از توافق نمایندگان با برگزاری هم‌زمان انتخابات شوراهای استانی با انتخابات پارلمانی خبر داد.

به گزارش ایسنا، این منبع که خواست نامش فاش نشود، در گفتگو با شبکه تلویزیونی سومریه نیوز عراق اظهار داشت:‌ پارلمان در جلسه امروز خود به برگزاری همزمان انتخابات شوراهای استانی با انتخابات سراسری پارلمانی رای مثبت داد.

شوراهای استانی در عراق عملا اداره استان‌های این کشور را بر عهده دارند و از اختیارات بالایی در تعیین استاندار و سیاست‌گذاری در سطح استان خود برخوردار هستند.

پارلمان عراق امروز (دوشنبه) جلسه رسمی خود را با ریاست سلیم جبوری و حضور 180 نماینده برگزار کرد.

به گفته این منبع، در جلسه امروز رای‌گیری در مورد قانون انتخابات شوراهای استانی انجام شد و نمایندگان پارلمان به قانون انتخابات شوراهای استانی رای دادند.

همچنین سومریه نیوز اعلام کرد که پارلمان با پیشنهاد ارائه شده از سوی جبوری برای به تعویق افتادن رای‌گیری در مورد ماده 37 قانون انتخابات شوراهای استانی به ویژه انتخابات شورای استان کرکوک موافقت کرد.

یکی از نمایندگان ترکمان در پارلمان عراق پیشتر به دولت پیشنهاد کرده بود تا انتخابات استان کرکوک برای چهار سال به تعویق بیفتد تا سرشماری در این استان انجام شده و شناسامه‌های رای‌دهندگان در کرکوک تعویض شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha