• شنبه / ۱۴ مرداد ۱۳۹۶ / ۱۴:۲۱
  • دسته‌بندی: فرهنگ حماسه
  • کد خبر: 96051408395
  • خبرنگار : 71062

مجمع استادان سازمان بسیج رسانه برگزار شد

مجمع استادان سازمان بسیج رسانه برگزار شد

رئیس سازمان تبلیغات اسلامی گفت: رسانه عامل قدرت در جهان است و اگر در این راستا قدرتمند نشویم با وجود این که بر حق هستیم،ضربه خواهیم خورد.

به گزارش ایسنا، حجت‌الاسلام والمسلمین خاموشی رئیس سازمان تبلیغات اسلامی در جمع  اساتید سراسر کشور سازمان بسیج رسانه برگزار شد، گفت: رسانه‌های انقلابی در خط مقدم مبارزه با توطئه‌های فرهنگی دشمنان قرار دارند و باید واقعیت‌های جامعه و مشکلات را برای مردم بیان کنند. رسانه‌های انقلابی باید تلاش کنند که واقعیت‌ها را به مردم بگویند و امید داریم فعالیت رسانه‌های انقلابی در مسیر ارزش‌های انقلاب و ولایت، انسجام بیشتری پیدا کند.زمان‌شناسی، رصد دقیق مسائل، ارائه تحلیل‌های جامع و همچنین استفاده از ابزارهای نوین در حوزه اطلاع رسانی بیش از پیش برای رشد، بالندگی و پویایی و غنای فکری و ارزشی رسانه های انقلاب اسلامی بسیارحائز اهمیت است. بی‌شک در موقعیت حساس کنونی که بنا به فرموده رهبر فرزانه و حکیم انقلاب اسلامی، جوانان و مردم ایران باید برای "فتح خرمشهرها" همت جهادی داشته باشند، همراهی و مطالبه‌گری رسانه ها در تحقق فرمایشات ولی امر مسلمین جهان از اهمیت بالایی برخوردار است.

حجت‌الاسلام علیرضا پناهیان نیز در این مراسم گفت: در عصر جدید مهم‌ترین ابزار جنگ بین قدرت‌ها، رسانه است و این قدرت‌ها با رسانه در حال پیشبرد اهداف خود هستند که آثار آن از سلاح و بمب اتم  نیز بیشتر است.

وی افزود:بحث نفوذ در رسانه‌ها را باید جدی گرفت، بررسی این موضوع یک امر حیاتی است.متاسفانه اهمیت رسانه را آن گونه که امام و رهبری توصیه فرموده‌اند به عنوان فکر و اندیشه، معیار قرار دهند انجام نداده‌اند.

وی ادامه داد: زحمت‌های بسیج رسانه که به صورت جهادی در این موضوعات قابل تقدیر است و احتیاج به گسترش همه جانبه این فعالیت‌ها دارد. بهترین نیروهای بسیجی در عرصه رسانه، بایستی توسط این سازمان به کار گرفته شود و هوشمندانه‌ترین فعالیت‌ها در عرصه رسانه طرح‌ریزی کنیم. بسیاری از متفکرین کشور در رشته‌های فنی وارد می‌شوند و این وظیفه بسیج است تا با استعداد یابی و جذب افراد متخصص در حوزه‌های مختلف ایثارگرانه وارد عرصه رسانه شود.

وی افزود: رسانه‌ها باید زاویه دید و ادبیات خود را برای مردم تغییر دهند. حقایق باید با ادبیات جدید بیان شود . ارتباط مردم با رسانه در این جاست که خود را نشان می‌دهد.  اصحاب رسانه  باید دریافت خود را طوری بیان کنند که مرم به راحتی  آن را بفهمند.اگر حاکمیت رسانه، دینی و با هدف ارتقای سطح فرهنگ دینی و آموزه های اخلاقی و در خدمت انسان متعالی باشد هیچ تضادی میان دین و تکنولوژی نیست. رسانه‌ها هویت ابزاری دارند و می‌توانند در خدمت اندیشه‌ها و افکار مختلفی قرار گیرد. اگر در اختیار متدینان و مؤمنان باشد ارگان دین و مروج خدا باوری می‌شود و نقش تربیتی و معنوی را به اندازه ظرفیت رسانه‌ای خود بروز و ظهور پیدا می‌کند.

وی یادآور شد: رسانه‌ها باید زاویه دید و ادبیات خود را برای مردم تغییر دهند و حقایق باید با ادبیات جدید بیان شود .

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha