• چهارشنبه / ۲۸ تیر ۱۳۹۶ / ۱۲:۲۲
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 96042816553
  • خبرنگار : 71489

قاضی‌پور:

در کابینه دولت دوازدهم سهمیه وزرای ترک افزایش یابد

در کابینه دولت دوازدهم سهمیه وزرای ترک افزایش یابد

نماینده مردم ارومیه گفت: در معرفی وزرا، سهمیه وزرای ترک باید افزایش یابد و چناچه که از وزیران ترک زبان، کاردان، متخصص و متعهد معرفی نشوند، دولت اصلا از فراکسیون مناطق ترک نشین که ۱۱۰ عضو دارد انتظار رای دادن به وزرای معرفی شده را نداشته باشد.

به گزارش ایسنا، نادر قاضی‌پور در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز مجلس با اشاره به حواشی ایجاد شده پیرامون بدهی های موسسه‌های مالی و اعتباری اظهار کرد: به خاطر ملت به عنوان نماینده مردم از رئیس‌جمهور سوال کردیم که سپرده‌های ملت در موسسه های اعتباری باید پرداخت شود. هیئت رئیسه مجلس نیز پرسش را به کمیسیون مربوطه ارسال کرد.

وی با تاکید بر لزوم توجه به وضعیت کارگران و بازنشستگان گفت: دولت عزیز باید حق و حقوق کارگران را احیا کند، بازنشستگان را دریابد و قراردادهای موقت را لغو نماید. همچنین نظارت کند تا حق بیمه، مسکن و معیشت و نیز تحصیل فرزندان کارگران پرداخت شود.

این نماینده مجلس با بیان اینکه دولتمردان حقوق نجومی را تعطیل نکرده‌اند بلکه در اشکال مختلف پرداخت آن را ادامه می دهند، از وضعیت خصوصی سازی در کشور انتقاد و اظهار کرد: در موضوع خصوصی سازی شرکت‌های دولتی، خریداران طبق قانون عمل نمی‌کنند و کارگران این شرکت‌ها را اخراج می کنند.

قاضی پور با تاکید بر اینکه بحث خصوصی سازی مطرح نیست بلکه موضوع خصومت سازی مطرح است، ادامه داد: پالایشگاه کرمانشاه، ماشین سازی تبریز، فولاد مبارکه، ذوب آهن، مس سرچشمه، آلومینیوم المهدی، معادن بزرگ گل‌گهر و همچنین خودرو سازی‌های سایپا و ایران خودرو از زیرساخت‌های صنعتی و معدنی کشور هستند. و باید با اصلاح ساختار به سوددهی بالاتری برسند تا صنایع پایین دستی و قطعه سازان راه اندازی شوند و اشتغال و تولید ملی و اقتصاد مقاومتی تحقق یابد.

وی همچنین با انتقاد از وضعیت کشاورزان خاطرنشان کرد: متاسفانه کشاورزان به جای تقویت و حل مشکلاتشان با عدم خرید تضمینی محصولات و ندادن کود و سم مشکلاتشان دو چندان شده است.

نماینده مردم ارومیه در مجلس اظهار داشت: متاسفانه در چند سال اخیر در مناطق آذربایجان غربی به جز منطقه آزاد ماکو کارخانه‌ای احداث نشده است همچنین در کل هزار کیلومتر نوار مرزی این استان با سه کشور، تنها یک کارخانه آب معدنی آن هم از سوی بخش خصوصی احداث شده است.

قاضی پور در ادامه نطق خود با تاکید بر لزوم مبارزه با فساد به صورت جدی گفت: مبارزه با فساد به صورت جدی انجام نمی شود. این در حالی است که فساد مالی پایه فساد اخلاقی است اما با رانت خواران، وارد کنندگان بی رویه کالاهای تولید داخل و قاچاقچیان برخورد نمی شود.

این نماینده مجلس با بیان اینکه رکود اقتصادی به ویژه در بخش مسکن که ارتباط مستقیم با تولید و اشتغال دارد هنوز ادامه دارد، از وضعیت تکمیل راه آهن سراسری کشور انتقاد کرد.

وی با تاکید بر لزوم اختصاص اعتبارات لازم به دانشگاه ها و تبدیل وضعیت اساتید دانشگاه های دولتی، آزاد، پیام نور و غیرانتفاعی خواستار توجه دولت به وضعیت آموزش و پرورش در اذربایجان غربی شد و گفت: متاسفانه زیرساخت آموزش و پرورش در آذربایجان غربی در رتبه ۳۰ قرار دارد.

قاضی پور با بیان اینکه وضعیت بهداشت و درمان و اورژانس های بیمارستان‌های دولتی در شرایط اسفباری قرار دارد، خاطرنشان کرد: در هر استان باید حداقل یک بیمارستان اختصاصی زنان و زایمان احداث می شد اما متاسفانه دولت خوابیده است. همچنین در کل منطقه‌ آذربایجان غربی حتی یک بیمارستان سوانح سوختگی وجود ندارد.

این نماینده مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه اعتیاد بیماری نیست، جرم است، اظهار کرد: برخی مسئولین برای فرار از مسئولیت اعتیاد را بیماری تلقی می‌کنند اما اعتیاد یک جرم محسوب می شود که باید به آن رسیدگی شود.

وی ضمن مطالبه پرداخت حقوق اعضای شورای حل اختلاف براساس قانون از سوی دولت درباره انتخاب اعضای کابینه دوازدهم تصریح کرد: در معرفی وزرا، سهمیه وزرای ترک باید افزایش یابد و چناچه که از وزیران ترک زبان، کاردان، متخصص و متعهد معرفی نشوند دولت اصلا از فراکسیون مناطق ترک نشین که ۱۱۰ عضو دارد انتظار رای دادن به وزرای معرفی شده را نداشته باشد.

قاضی پور گفت: قریب به ۵۰ درصد جمعیت ایران به زبان شیرین ترکی تکلم می کنند و شیرمردان و شیرزنان ترک در جای جای ایران سکونت دارند.

نماینده مردم ارومیه همچنین اظهار کرد: در کابینه دولت دوازدهم از نمایندگان مجلس که لیاقت خود را نشان داده اند نیز استفاده شود.

وی در پایان با تاکید بر لزوم اجرای قانون تحصیل در مراکز علمی به زبان ترکی خاطرنشان کرد: وزرای پیشنهادی علوم و آموزش و پرورش بدانند که باید اصول ۱۵ و ۱۹ قانون اساسی را اجرا کنند و تحصیل در مدارس و دانشگاه ها باید به زبان ترکی انجام شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۰۴-۲۸ ۲۱:۳۴

واقعا جای تاسف داره. خجالت آوره. این همه تاکید بر وحدت. بازهم این فرد بر طبل قومیت گرایی میکوبه. خوبه حالا جنوبی ها هم سهم خواهی کنند و بگویند که آب و برق و نفت و گاز و کشاورزی کشور از جنوبه و سهم ما باید چندین برابر باشه.

avatar
۱۳۹۶-۰۷-۱۷ ۱۲:۵۹

برو اول از قومیت چند هزار ساله ترک تحقیق کن بعد بحرف

avatar
۱۳۹۶-۰۴-۲۹ ۰۱:۲۶

تنها انتظاری ک از نماینده هامون داریم..دمش گرم

avatar
۱۳۹۶-۰۴-۲۹ ۰۱:۳۲

زنده باد حاج نادر قاضی پور، صدای ترک های ایران

avatar
۱۳۹۶-۰۴-۳۰ ۲۱:۱۵

مثل یه مرد سخنرانی کرده...خوشم میاد ازش

avatar
۱۳۹۶-۰۵-۱۸ ۱۶:۱۷

قاضیپور عاشقتم....خیلی مردی خیلی مردی خیلی مردی تنها کسی هستی که الوده هیچ زرو زوری نشدی و فقط برای مردمت میجنگی

avatar
۱۳۹۶-۰۶-۰۳ ۱۲:۵۶

خدا تو را حفظ كنه نادر قاضي پور عزيز

avatar
۱۳۹۶-۰۷-۱۰ ۱۶:۴۰

واقعا جای تاسف داره پس ما بلوچها چه باید بگوییم چرا ترکها اینهمه از سهم خواهی صحبت می کنن