• یکشنبه / ۱۸ تیر ۱۳۹۶ / ۱۵:۵۶
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 96041809880
  • منبع : صدا و سیما

«پاراگراف۴» ویژه روز ملی ادبیات کودک و نوجوان

«پاراگراف۴» ویژه روز ملی ادبیات  کودک و نوجوان

بخش های مختلف برنامه «پاراگراف ۴» امشب (۱۸تیر) به مناسبت روز ملی ادبیات کودک و نوجوان، به این حوزه اختصاص یافته است.

به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی شبکه چهار سیما، «پاراگراف ۴» برنامه جدید شبکه چهار سیما در حوزه کتاب و کتابخوانی است که از هفته گذشته پخش آن آغاز شده است و در قالب ترکیبی از بخش های مختلفی همچون روایت داستان کوتاه، شعرخوانی، فیلم کوتاه و مصاحبه با نویسندگان تشکیل شده است.


۱۸ تیر به عنوان روز رسمی ادبیات کودک و نوجوان در کشور اعلام شده است. روزی که مقارن است با روز درگذشت مهدی آذریزدی نویسنده و خالق اثر معروف «قصه های خوب برای بچه‌های خوب» در سال ۱۳۸۸و این روز از سال ۱۳۹۲در تقویم رسمی کشور به عنوان «روز ادبیات کودک و نوجوان» ثبت شد.

به همین مناسبت بخش های مختلف برنامه «پاراگراف ۴» به ادبیات کودک و نوجوان اختصاص یافته است.

در بخش روایت کوتاه برنامه امشب «پاراگراف ۴» آرزو روشناس بازیگر تئاتر و گوینده رادیو داستان «تنور» از هوشنگ مرادی کرمانی را روایت می‌کند.

در بخش داستان کوتاه، داستان کوتاهی از شل سیلوراستاین با صدای ندا خرسندی خوانده می شود.

پخش انیمیشن کوتاه «باد»اثر رابرت لوبل و شعری از قیصر امین پور از دیگر بخش های برنامه امشب «پاراگراف۴» خواهد بود.

«پاراگراف۴» به تهیه کنندگی عمران عبدالهی و کارگردانی رضا خرم در واحد تامین برنامه شبکه چهار سیما تهیه و تولید می شود و شب های تابستان از شنبه تا سه شنبه ساعت ۲۱:۳۰ از شبکه چهار سیما پخش می شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha