به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، آنگلا مرکل، صدراعظم آلمان در پادکست هفتگی خود که امروز منتشر کرد گفت: نشست امسال گروه 20 به مسائل مهم برای معترضان مثل توزیع ثروت و مصرف منابع به همراه مسائل مرتبط مثل تغییرات آبوهوایی، بازارهای آزاد، حمایت از مصرف کنندگان و حفظ استانداردهای اجتماعی خواهد پرداخت.
در همین حال دهها هزار تظاهرکننده امروز در شهر هامبورگ در زیر هوای بارانی علیه گروه 20 تظاهرات کردند.
آنها این تظاهرات را به عنوان پیش درآمدی برای تظاهرات اصلی خود در زمان برگزاری این نشست در تاریخ 7 – 8 ژوئیه انجام دادند.
قرار است 21 هزار نیروی پلیس آلمان به تامین امنیت نشستهای گروه 20 در شهر هامبورگ بپردازند.
مرکل گفت: این نشست نباید تنها به رشد اقتصادی بپردازد بلکه باید به رشد پایدار بپردازد. ما باید به یک وضعیت برد برد برای همه دست پیدا کنیم. مسائل این نشست مشخصا حول این محور خواهد بود که چطور به رشد پایدار و فراگیر دست پیدا کنیم.
انتهای پیام
نظرات