• جمعه / ۹ تیر ۱۳۹۶ / ۱۳:۱۴
  • دسته‌بندی: تولید و تجارت
  • کد خبر: 96040903618
  • خبرنگار : 71214

رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی:

کشاورزی سنتی دلیل گرانی پیاز/قیمت عمده فروشی ۳۰۰۰ تومان

کشاورزی سنتی دلیل گرانی پیاز/قیمت عمده فروشی ۳۰۰۰ تومان

رئیس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی اعلام کرد که کشاورزی و تولید سنتی دلیل اصلی گرانی محصولات کشاورزی مانند پیاز است و کشاورز هرگاه از تولیدش سود مناسبی نمی‌برد سال آینده دیگر آن را نمی‌کارد.

حسین مهاجران در گفت‌وگو با ایسنا اظهار کرد: در سال گذشته در همین بازه زمانی پیاز در بازار اشباع شده و تولید مناطق مختلف به بازار رسیده بود، اما هم اکنون تولید اصفهان، آن هم نه همه مناطقش به بازار رسیده و تا ۱۰ روز گذشته تنها تولید دزفول در بازار وجود داشت که نشان می دهد کشاورز و تولید کننده چندان رضایتی از بازار پیاز در سال گذشته نداشته و نتوانسته سود دلخواه خود را از فروش محصول ببرند.

وی افزود: هم اکنون قیمت عمده فروشی هر کیلوگرم پیاز زرد در بازار ۲۸۰۰ تا ۳۰۰۰ تومان و قیمت عمده فروشی پیاز سفید ۲۵۰۰ تا ۲۸۰۰ تومان است که نشان دهنده‌ قیمت و بازار این محصول است، اما امیدواریم در هفته آینده با رسیدن پیاز از مناطقی مانند اصفهان و در ماه آینده با رسیدن پیاز مناطق مختلف آذربایجان مانند بناب، قیمت این محصول تا کمتر از هزار تومان نیز کاهش پیدا کند.

رییس اتحادیه فروشندگان میوه و سبزی همچنین در خصوص دلیل افزایش قیمت و چگونگی رسیدن میوه از دست کشاورز به بازار مصرف گفت: وضعیت از این نظر مانند گذشته نیست که بگوییم کشاورز از شما محصول با قیمت ناچیز به دلال و واسطه‌گر می‌فروشد و محصولات کشاورزی و میوه با قیمت های گزاف چند برابری به بازار می رسد، چرا که هم اکنون همه کشاورزان با تلفن همراه خود و به وسیله شبکه های اجتماعی با همه کشور در ارتباط هستند و به سرعت از وضعیت بازار مطلع می شوند.

وی افزود: کشاورزانی که تولید بالایی دارند محصولشان را تا بازار حمل کرده و آن را بدون واسطه می‌فروشند و بیشترین سود را نصیب خود می‌کنند، اما کشاورزانی که تولید کمتری دارند با قیمت پایین‌تر محصولات خود را به واسطه‌های محلی می دهند که البته این دست از کشاورزان سود پایین تری نیز خواهند برد و دسته سوم کشاورزانی هستند که قبل از فصل برداشت و به عنوان پیش فروش محصول، بهای کود، سم، بذر و حتی حقوق کارگر را نیز از واسطه ها دریافت می کنند که به نظر می رسد این دسته از تولید کنندگان کمترین سود را از فروش محصولشان می برند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۰۴-۰۹ ۱۷:۴۹

کار دلالاست .............

avatar
۱۳۹۶-۰۴-۰۹ ۲۱:۲۶

دقيقا هر وقت ميخوان قيمت را بالا ببرن دلالان به دلالان خود در شهرستان خبر ميدن فعلا وقت ارسال نيست. اينجوري چند روزي در بازار كمبود ايجاد می‌شود و قيمت بالا كه رفت مجددا به عوامل خود نداي ارسال ميدهند. هيچ كشاورزي خود حق ارسال و عرضه محصول شخصا به ميادين را ندارد و اگر هم بخواهد دلالان را دور بزند بلايي سرش مي‌آورند كه ديگه اينكار را نكنه