به گزارش ایسنا، باقر کرد در جلسه ستاد بازآفرینی و پایدار شهری استان که در سالن جلسات این معاونت برگزار شد، افزود: از مجموع 61 مدرسه در حال ساخت در پنج شهر استان ، 32 مدرسه با 52 درصد کل پروژه ها متعلق به حاشیه شهر است و با جدیت در دستور کار قرار دارد.
وی با اشاره به تاکید استاندار در رابطه با تخصیص 30 درصد اعتبارات دستگاه های اجرایی استان به امر حاشیه نشینی گفت: ناهماهنگی در تخصیص اعتبارات به امر حاشیه نشینی باید در شورای برنامه ریزی ساماندهی شده و این میزان اعتبار از سوی دستگاه های اجرایی برای برطرف نمودن مشکلات حاشیه نشینی هزینه شود.
وی بیان کرد: دستگاه های اجرایی شامل بهداشت و درمان آب و فاضلاب ، نوسازی مدارس و میراث فرهنگی وضعیت این پروژه ها را در جلسه بعدی گزارش کنند.
معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار تصریح کرد: NGO ها ( سازمان های مردم نهاد) و اداره کل فنی حرفه ای به دلیل تناسبی که در توانمند سازی بخش های انسانی حاشیه نشینی دارند گزارشی از روند اقدامات انجام شده در جلسه بعدی ارائه نمایند.
کرد ضمن تشکر از سازمان برنامه و بودجه استان به دلیل همراهی در تخصیص اعتبار و برنامه ریزی این ستاد در بحث حاشیه نشینی افزود: گزارش میزان اعتبارات جذب شده، جذب نشده و معطل مانده در پروژه حاشیه نشینی در جلسه بعدی ارائه شود.
مدیر کل آموزش و پرورش استان نیز بیان کرد: در راستای طرح تحصیل کودکان حاشیه نشین، تعداد 49 هزار کودک بازمانده از تحصیل جذب کلاس های درس شده اند که قریب 40 هزار کودک ساکن مناطق حاشیه نشین هستند.
علیرضا نخعی افزود :از این تعداد، 18 هزار کودک فاقد شناسنامه و یا از اتباع بیگانه هستند.
وی ادامه داد : کودکان اتباع بیگانه و فاقد شناسنامه می توانند برای تحصیل در مدارس ثبت نام کنند.
انتهای پیام
نظرات