• شنبه / ۳ تیر ۱۳۹۶ / ۱۲:۰۹
  • دسته‌بندی: مازندران
  • کد خبر: 96040301086
  • منبع : نمایندگی مازندران

رئیس انجمن صنایع غذایی مازندران در گفت وگو با ایسنا:

فعالیت 13 واحد تولید سوسیس و کالباس در مازندران/خمیرمرغ استاندارد در صنایع گوشتی مانعی ندارد

فعالیت 13 واحد تولید سوسیس و کالباس در مازندران/خمیرمرغ استاندارد در صنایع گوشتی مانعی ندارد

ایسنا/مازندران رئیس انجمن صنایع غذایی استان از فعالیت 13 واحد تولید سوسیس و کالباس در مازندران خبرداد و گفت: استفاده از خمیرمرغ استاندارد در صنایع گوشتی مانعی ندارد.

اسماعیل خاتمی‌مقدم درگفت‌و‌گو با ایسنا، با اشاره به این امر که تولیدکنندگان موظف به رعایت شرایط و الزامات استفاده از خمیرمرغ در سوسیس و کالباس هستند، اظهار کرد: خمیرمرغ همان گوشت مرغ است که به روش مکانیزه توسط دستگاه جدا کننده گوشت از استخوان مرغ جدا شده و به دست می‌آید.

وی تصریح کرد: گوشت طیور هم مانند گوشت قرمز قابلیت استفاده در صنعت سویس و کالباس را دارد و مهم‌ترین مزیت استفاده آن قیمت پایین‌تر برای مصرف کننده بوده و همچنین مضرات گوشت قرمز را نیز ندارد.

رئیس انجمن صنایع غذایی مازندران افزود: معضل استفاده از خمیرمرغ آنجا آغاز می شود که برخی کارخانه‌ها به جای استفاده از خمیرمرغ واقعی از امحاء و احشای داخلی مرغ، پوست و قسمت‌های غیرخوراکی مرغ در تهیه سویس و کالباس استفاده می کنند.

خاتمی مقدم با اشاره به اینکه استفاده از خمیرمرغ واقعی در سوسیس و کالباس مانعی ندارد یادآور شد: در تمامی دنیا استفاده از خمیرمرغ برای تهیه فرآورده های گوشتی موضوعی عادی است.

وی تصریح کرد: در چند سال گذشته با تعامل بیشتر سازمان دامپزشکی با انجمن غذا و دارو قرار شد تا با استفاده اجباری از لفافه های زردرنگ برای محصولاتی که با خمیر مرغ تهیه شده برای آگاهی  مصرف کننده اقدام شود تا آنها بدانند در تهیه این محصول از خمیرمرغ استفاده شده است.

خاتمی مقدم یادآور شد: همچنین فقط واحدهای تولیدی دارای پروانه تولید از وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی مجاز به تولید فرآورده سوسیس و کالباس با استفاده از خمیرمرغ هستند.

رئیس انجمن صنایع غذایی مازندران با اشاره به همکاری بیشتر میان سازمان استاندارد و غذاو دارو افزود: لزوم استفاده از قوانینی چون عدم خرید خمیر مرغ از خارج از کارخانه و تولید خمیر در زیر ذره بین ناظران کیفی کارخانه های فرآورده های گوشتی و نظارت مستقیم سازمان استاندارد بر این تولیدات می تواند قدم اساسی برای افزایش کیفیت این نوع خمیر باشد.

وی تصریح کرد: در مازندران 44 واحد فرآورده های گوشتی با ظرفیت اسمی 167 هزار و 955 تن به بهره برداری رسیده است که اکنون 13واحد به تولید سوسیس، کالباس و همبرگر با طرفیت عملی 51 هزار و 365 تن و 5 واحد به قطعه بندی و بسته بندی گوشت در حال فعالیت است.

خاتمی مقدم مهم‌ترین چالش‌های این صنعت را در استان نگاه منفی جامعه به مصرف محصولات این گروه و ورود بدون کنترل تولیدات بی کیفیت و ارزان به استان دانست.

رئیس انجمن صنایع غذایی مازندران تصریح کرد: در کارخانه های تولید فراورده های سوسیس و کالباس استان به دلیل سطح بالای کیفیت محصولات مشکل استفاده از خمیر مرغ ناسالم و بی کیفیت تا به امروز به وجود نیامده است. 

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha