به گزارش ایسنا، دکتر خسرو صادق نیت در جلسه ستاد طرح ساماندهی دریای مازندران اظهار کرد: مسئله بهداشت و دسترسی و به آب بهداشتی از نکات حائز اهمیت است.
وی تصریح کرد: در طرحهای سالمسازی دریا، خدمات بهداشتی مورد بررسی قرار گرفت؛ به طوری که در بحث سرویسهای بهداشتی کمتر از ۵۰ درصد و در بحث پسماند کمتر از ۶۰ درصد طرحهای دریا مورد توجه قرار میگیرد و بیش از 40 درصد از مشکلات آلودگی رودهای در مازندران از مشکلات آب ناشی می شود.
رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت افزود: پیش بینی در مورد فعالیت فضای بهداشتی و اقدام موثر و مثبت در این راستا دیده نشده است.
صادق نیت تاکید کرد: وضعیت اسفبار و بیتوجهی ها و دید کاسبکارانه در این موضوع باید برداشته شده و شرایط واگذاری در طرحها همچنین بحث مواد غذایی، دخانیات و فاضلاب باید مورد دقت قرار گیرد. در هنگام واگذاری طرحهای دریا باید به این موارد باید توجه شود.
وی افزود: کسانی که در لیست واگذاری قرار می گیرند باید شرایط احراز را داشته و نظارت در اینامر به طور جدی انجام و با افراد خاطی برخورد قانونی شود.
رییس مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت با بیان اینکه دانشگاه علومپزشکی مازندران تعداد بازرسین را به ۳۵۰ بازرس افزایش داده است، گفت: به دلیل مسائل امنیت و سلامت مردم، در موارد بهداشتی طرحها دقت بیشتری باید انجام شود.
نظرات