• یکشنبه / ۲۸ خرداد ۱۳۹۶ / ۱۱:۱۷
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 96032815755
  • خبرنگار : 71402

تقلای ترزا می برای حفظ حیات سیاسی و آرام کردن مخالفان

تقلای ترزا می برای حفظ حیات سیاسی و آرام کردن مخالفان

نخست‌وزیر انگلیس که به شدت تحت فشار قرار دارد و با مخالفت قانونگذاران کشورش درباره بریگزیت مواجه است،‌ بابت واکنش نه چندان مناسب به آتش‌سوزی در برج گرنفل عذرخواهی کرد.

به گزارش ایسنا، به نوشته روزنامه دیلی میل،‌ پس از چند روز انتقادها از عملکرد ترزا می، نخست‌وزیر انگلیس بابت مدیریت آن آتش‌سوزی مرگبار در حومه لندن، او اذعان کرد که واکنش به خانواده‌های نیازمند حمایت "چندان خوب نبوده است.

" مخالفان، اظهارات ترزا می را "واکنش دیرهنگام" توصیف کردند.

تراز می تاکنون سه بار از محل حادثه دیدار کرده تا خشم عمومی را کنترل کند. این تراژدی تاکنون جان دست‌کم ۵۸ تن را گرفته است. همزمان با بازدیدهای او، صدها معترض شعارهایی برای استعفای می سر دادند.

در همین حال بسیاری از قانونگذاران محافظه‌کار از تصمیم فاجعه‌بار می برای برگزاری انتخابات زودهنگام که منجر شد اکثریت حزبی آنها از بین برود، به شدت انتقاد کردند. برخی از قانونگذاران حامی بریگزیت نگرانند که ضعف سیاسی ترزا می موجب شود تا فیلیپ هاموند،‌ وزیر دارایی انگلیس موضع دولت را به "بریگزیت نرم" تغییر دهد و طبق آن، انگلیس در اتحادیه گمرکی باقی بماند.

در همین حال،‌ نتایج نظرسنجی "سرویشن" نشان می‌دهد که بیش از دو سوم رای‌دهندگان (۶۹ درصد) از رویکرد "بریگزیت نرم" هاموند حمایت می‌کنند.

همچنین مخالفت شدیدی با موضع می وجود دارد که می‌گوید عدم توافق بهتر از توافق بد است. ۶۵ درصد از پرسش‌شوندگان می‌خواهند کشورشان پیش از خروج از اتحادیه اروپا توافقی انجام دهد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha