• چهارشنبه / ۲۴ خرداد ۱۳۹۶ / ۰۰:۴۱
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 96032313536
  • خبرنگار : 71424

مدیر انجمن اولیاء و مربیان وزارت آموزش و پرورش خبر داد

ساماندهی سرویس مدارس/ مسئولیت مدیران مدارس در انتخاب صحیح پیمانکاران

ساماندهی سرویس مدارس/ مسئولیت مدیران مدارس در انتخاب صحیح پیمانکاران

مدیر انجمن اولیاء و مربیان وزارت آموزش و پرورش از ساماندهی سرویس مدارس برای سال تحصیلی جدید خبر داد و گفت: تفاهم نامه‌ای را منعقد کردیم که بر اساس آن وظایف هریک از دستگاه‌ها تفکیک شود؛ زیرا آموزش و پرورش به تنهایی مسئول سرویس مدارس نیست و مدیر مدارس باید در انتخاب صحیح پیمانکار سرویس مدارس پاسخگو باشند و مورد سوال قرار  بگیرند.

نورعلی عباسپور در گفت‌وگو با ایسنا، درباره روند ساماندهی سرویس مدارس در سال تحصیلی آینده اظهار کرد: ساماندهی سرویس مدارس در حال پیگیری است. در راستای ساماندهی سرویس مدارس کارگروهی تحت عنوان کارگروه ماده 19 وجود دارد که پلیس راهور، وزارت کشور و آموزش و پرورش عضو آن هستند.

وی ادامه داد:  تا کنون نماینده وزارت کشور در این کارگروه حضور نمی یافت. اخیرا مکاتباتی انجام دادیم و  وزارت کشور نماینده‌ای را معرفی کرد و به‌زودی این کارگروه را تشکیل می‌دهیم.

مدیر انجمن اولیاء و مربیان وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه البته قبلا چندین جلسه با تاکسیرانی برگزار شده است گفت: تفاهم نامه‌ای را منعقد کردیم که بر اساس آن وظایف هریک از دستگاه‌ها تفکیک شود؛ زیرا آموزش و پرورش به تنهایی مسئول سرویس مدارس نیست و  مدیر مدارس تنها در انتخاب صحیح پیمانکار سرویس مدارس باید پاسخگو باشند و مورد سوال قرار  بگیرد. اینکه اتومبیل دارای نقص بوده یا امنیت آن دچار مشکل باشد ارتباطی به آموزش و پرورش ندارد و تاکسیرانی و شهرداری و پلیس راهور باید پاسخگو باشند.

عباسپور ادامه داد: اگر مدیر مدرسه با پیمانکار بدون مجوز و یا با افراد حقیقی قرارداد ببندد مقصر خواهد بود. این در حالی است که همیشه و همه جا آموزش و پرورش مورد سوال قرار می‌گیرد و این تصور وجود دارد که آموزش و پرورش تنها مسئول سرویس مدارس است.

وی با بیان اینکه اکنون در قالب تفاهم نامه اقدام کردیم که وظایف تفکیک شده به استان‌ها ابلاغ شود اظهار کرد: تاکسیرانی نرم‌افزارهایی را طراحی کرده است و ما هم سامانه‌ای را برای خودمان در آموزش و پرورش در دست طراحی داریم. در حال حاضر برخی استان ها چون کرمان و مناطقی از تهران وارد عمل شده‌اند و نرم افزاری دارند که از طریق آن به والدین اطلاع می‌دهند فرزندشان چه زمانی سوار سرویس شده و چه زمانی به مدرسه رسیده است.

مدیر انجمن اولیاء و مربیان ادامه داد: سعی در تقویت نظارت ها داریم و  این اقدامات بیشتر در راستای کاهش دغدغه خانواده‌ها و حفظ امنیت روانی‌شان انجام می‌شود.  

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha