• سه‌شنبه / ۲۳ خرداد ۱۳۹۶ / ۰۹:۳۷
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 96032312912
  • خبرنگار : 71089

انگلیس: رفراندوم استقلال اقلیم کردستان به نفع عراق نیست

انگلیس: رفراندوم استقلال اقلیم کردستان به نفع عراق نیست

وزیر خارجه انگلیس اعلام کرد، لندن از عراق متحد، دموکراتیک و باثبات حمایت می‌کند و معتقد است اکنون زمان برگزاری رفراندوم درباره استقلال دولت منطقه‌ای کردستان نیست.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری رویترز، بوریس جانسون، وزیر امور خارجه انگلیس اعلام کرد: دولت لندن درک می‌کند که برگزاری رفراندوم استقلال دولت منطقه‌ای کردستان(اقلیم کردستان عراق) جزء آرزوهای مردم کرد است اما اکنون برگزاری چنین رفراندومی می‌تواند باعث منحرف شدن از اولویت‌های ضروری مانند شکست داعش، ایجاد ثبات در مناطق‌ آزاد شده و توجه به مسائل سیاسی بلندمدت شود.

وی ادامه داد: هرگونه رفراندوم و یا روند سیاسی درباره استقلال دولت منطقه‌ای کردستان باید مورد توافق دولت مرکزی عراق قرار گیرد. هرگونه اقدام یک جانبه در راستای استقلال به نفع مردم منطقه و عراق نیست.

جانسون اضافه کرد: انگلیس از عراق متحد،‌ دموکراتیک و باثبات حمایت می‌کند. عراقی که بتواند به امنیت، شغل، خدمات درمانی و مراقبت‌های پزشکی و آموزش لازم را برای عراقی‌ها فراهم کند. ما از تمام طرف‌ها می‌خواهیم که به سمت گفت‌وگو و مذاکرات برای دستیابی به آینده‌ای بهتر برای مردم کشورشان طبق قانون اساسی عراق حرکت کنند.

احزاب کرد عراقی به تازگی توافق کرده‌اند تا رفراندوم استقلال از عراق را در 25 ماه سپتامبر برگزار کنند.

وزارت خارجه ترکیه نیز این اقدام را "اشتباه بزرگ" خوانده و آمریکا هم گفته از ایده عراق متحد حمایت می‌کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha