• یکشنبه / ۲۱ خرداد ۱۳۹۶ / ۱۷:۳۲
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 96032111947
  • منبع : شورای اسلامی شهر تهران

حافظی:

گزارش مالی سال 91 شهرداری،فاجعه است

گزارش مالی سال 91 شهرداری،فاجعه است

رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران با فاجعه‌خواندن گزارش حسابرسی تلفیقی صورت‌های مالی شهرداری تهران در سال 91 گفت که صورتحساب 33 فقره حساب بانکی در اختیار حسابرس قرار نگرفته است. وی افزود: درخواست داریم جلسه فوق‌العاده‌ای گذاشته شود و شهرداری پاسخگو باشد.

به گزارش ایسنا، رحمت‌الله حافظی در جلسه امروز شورای شهر تهران در بررسی گزارش حسابرسی تلفیقی صورت‌های مالی شهرداری تهران منتهی به 29 اسفند سال 91، گفت: قرارداد حسابرس برای تهیه صورت‌های مالی تلفیقی سال 91، در تاریخ 6 خرداد سال 92 و قبل از تهیه صورت‌های مالی توسط شهرداری منعقد شده است که جای تأمل دارد، همچنین این گزارش در نهایت در 12 اسفند سال 93 توسط حسابرس تهیه و تدوین می‌شود؛ اما بیش از دو سال یعنی در تاریخ 27 فرودین ماه سال 96 به شورا ارسال می شود که باید مشخص شود دلیل تأخیر در ارسال به شورا چه بوده است؟
وی با بیان اینکه این گزارش 2 خرداد امسال با تاخیر دو ماهه و پس از انتخابات ریاست جمهوری به کمیسیون ها ارسال شده است، افزود: واکنش شورا طی سنوات گذشته نسبت به گزارش های حسابرس تشریفاتی بوده و شورا موضوع رسیدگی به بندهای گزارش را به خود شهردار ارجاع می کرده و این روال جاری بوده تا شهردار ایرادات مطروحه را اصلاح کند اما انتظار این است که در مورد هر بند، شهرداری پاسخ دهد و متعاقبا توسط شورا تعیین تکلیف شده و ساز و کار مناسب جهت پیگیری و نظارت بر نحوه اجرای تکالیف نیز تعیین شده و نتیجه اقدامات نیز به شورا گزارش شود.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران گفت: از مهمترین مواردی که حسابرس در اغلب بندها مورد اشاره قرار داده عدم همکاری لازم مجموعه های اجرایی شهرداری در ارائه اطلاعات، مدارک و مستندات مورد نیاز حسابرس در روند بررسی صورت های تلفیقی است که در اکثر بندهای اصلی و فرعی دیده می شود و اگر این روش ادامه داشته باشد به جایگاه و شأن نظارتی شورا خسارت و آسیب جبران ناپذیری وارد خواهد شد.
حافظی با اشاره به اینکه در گزارش به کرات، عدول از اصول و استانداردهای حسابرسی در عملیات مالی شهرداری و مجموعه تابعه و همچنین عدم همکاری لازم عوامل اجرایی با حسابرسان اشاره شده است، گفت: این رویه موجب شده تا نهایتا اظهار نظر حسابرس در میزان تعدیلات مالی مورد نیاز و تمامیت و صحت برخی از صورت های مالی را فراهم نکرده است.
وی با بیان اینکه اعضای شورای شهر چگونه می خواهند این گزارش را با این کیفیت جمع بندی کنند و این کارنامه مناسبی برای مدیریت بیش از یک دهه شهرداری کنونی نیست، مدعی شد: برای نمونه در سرفصل موجودی های نقدی، شاهد اقلام باز صورت مغایرت های بانکی و عدم ثبت برداشت و واریز مبالغی از وجوه نقد در حسابها هستیم، همچنین فعالیت عمده شرکت جهان خارج از حیطه نظارت و عمدتا غیرمنطبق با ضوابط و مقررات و عدم شفافیت است این فعالیت ها که درحوزه تامین مالی و تسهیل انجام عملیات عمرانی و پرداخت مطالبات پیمانکاران و مودیان بوده فاقد شفافیت است.
رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران ادامه داد: عدم رعایت صرفه و صلاح در انعقاد و اجرای یکی از قراردادها که فاقد مجوزهای شورای شهر بوده و مغایر با قانون شهرداری و آیین نامه مالی آن بوده است، همچنین عدم رعایت صرفه و صلاح در همکاری با یکی از تعاونی های خاص، واگذاری چندین باب ساختمان به اشخاص حقیقی و حقوقی مختلف بدون قرارداد اجاره و دریافت اجاره بها و عدم ثبت مبالغی از درآمدهای تحقق یافته در دفاتر از مواردی است که می توان به آن اشاره کرد.


خروج 44 میلیارد تومان ملک از دفاتر


حافظی با بیان اینکه بخشی از املاک منطقه 22 به ارزش 44 میلیارد تومان به علت نامعلوم از دفاتر خارج شده است، از معاون شهردار خواست تا درباره این املاک و چرایی خروج آن از دفاتر پاسخگو باشد. 

وی گفت: صورتحساب 33 فقره حساب بانکی و گزارش از سیستم شهرسازی منطقه 22 در اختیار حسابرس قرار نگرفته است، درخواست داریم جلسه فوق العاده ای گذاشته شود و شهرداری به این موارد پاسخ دهد.
وی شرم آور و فاجعه خواندن این گزارش، افزود: 234 پرونده درآمد در مناطق 2، 3، 7، 11 و 19 به مبلغ 838 میلیارد تومان و قرارداد منطقه 11 به مبلغ 62 میلیارد تومان به حسابرس ارائه نشده است، همچنین 465 میلیارد تومان مغایرت در درآمدهای مناطق 1، 2، 12 و 22 وجود دارد و اسناد هزینه 690 میلیارد تومان در شهر آفتاب به موسسه ارائه نشده است، لازم است شهرداری به این موارد پاسخگو باشد.

حافظی همچنین در این جلسه با اشاره به حادثه تروریستی روز 16 خرداد به خانواده قربانیان این حادثه به خصوص خانواده کارگر فضای سبز حرم مطهر امام راحل تسلیت گفت و تاکید کرد: امیدواریم این حادثه موجب هوشیاری بیشتر نیروهای انتظامی و امنیتی شده، و وفاق و وحدت کلمه ای که حضرت امام (ره) همیشه از آن یاد می کردند بین جناح های سیاسی ایجاد شود و درس عبرتی برای گروه های سیاسی برای دست برداشتن از کینه توزی ها باشد.
وی با اشاره به خاموش کردن نورپردازی برج ایفل توسط شهردار پاریس در شب حادثه، گفت: صدا و سیما به قدری نسبت به این حادثه بی تفاوت بود که برنامه فکاهی و طنز را روی آنتن می‌برد، این رفتارها و دور بودن از فضای روحی جامعه از صدا و سیما قابل پذیرش نیست، بی دقتی به مسایل فرهنگی و آنچه افکار عمومی مطالبه می کند مورد قبول نیست.
بر اساس گزارش سایت شورای شهر تهران، رئیس کمیسیون سلامت، محیط زیست و خدمات شهری شورای شهر تهران همچنین تصریح کرد: انتظار می رفت صدا و سیما به خصوص شبکه خبر پوشش خبری لازم در زمان حادثه را انجام می داد تا دغدغه و نگرانی جامعه ناشی از عدم اطلاع رسانی برای شهروندان ایجاد نشود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha