• یکشنبه / ۲۱ خرداد ۱۳۹۶ / ۰۸:۴۹
  • دسته‌بندی: پژوهش
  • کد خبر: 96032111320
  • منبع : موسسه سرم‌سازی رازی

در موسسه رازی صورت می‌گیرد؛

پیگیری 6 پروژه برای تولید واکسن‌های نسل جدید نیوکاسل فوق حاد پرندگان

پیگیری 6 پروژه برای تولید واکسن‌های نسل جدید نیوکاسل فوق حاد پرندگان

مدیر تحقیق و تشخیص بیماری‌های طیور موسسه تحقیقات واکسن و سرم‌سازی رازی گفت: در راستای تحقیقات برای ریشه‌کنی بیماری نیوکاسل فوق حاد پرندگان، 6 پروژه تحقیقاتی ویژه برای تولید واکسن‌های نسل جدید نیوکاسل در موسسه رازی پیگیری می‌شود.

به گزارش ایسنا، دکتر حسین گودرزی یکی از مهمترین عوامل بیماری‌های طیور را عامل ویروسی عنوان و اظهار کرد: ویروس نیوکاسل یکی از مهمترین این ویروس‌هاست که از ابتدای ورود مرغ‌های صنعتی به کشور راه یافته و مجموعه این طیور را تهدید کرده است.

وی با اشاره به اینکه این ویروس می‌تواند تلفات گسترده‌ای را در صنعت مرغداری ایجاد کند، افزود: در حال حاضر واکسن‌های نیوکاسل B1، لاسوتا و سایر واکسن‌های تولید شده در موسسه رازی در این زمینه، تا حد قابل قبولی ایمنی ایجاد می‌کنند، اما به طور قطع ریشه‌کنی این عامل به تحقیقات گسترده‌ای در این خصوص نیاز دارد.

مدیر تحقیق و تشخیص بیماری‌های طیور موسسه رازی خاطرنشان کرد: درحال حاضر در کشورهای پیشرفته ویروس نیوکاسل فوق حاد پرندگان ریشه‌کن شده و ما نیز باید به تحقیقات در این خصوص ادامه داده و با کمک سازمان دامپزشکی کشور در راستای ریشه کنی این بیماری حرکت کنیم.

وی گفت: در حال حاضر اقدامات بسیار شاخصی در این حوزه انجام شده و اصرار داریم در حوزه واکسن‌های نسل جدیدی که در مورد بیماری نیوکاسل است نیز وارد شویم.

دکتر گودرزی ادامه داد: در این راستا حدود 6 پروژه تحقیقاتی ویژه تعریف شده و به طور جدی پیگیری می‌شود تا در قالب تکنولوژی جدید، این واکسن‌ها را عرضه کنیم.

وی در ادامه به ویروس برونشیت عفونی اشاره و تصریح کرد: این ویروس نیز می‌تواند به شدت صنعت طیور کشور را تهدید کند، با وجود اینکه واکسن‌های موسسه رازی در این خصوص بسیار موثر بوده، اما تحقیقات نیز در این زمینه انجام می‌شود تا بتوانیم به طور مکرر و با جدیدترین روش‌های پیشگیری و مبارزه، به مرغداران و فعالان این عرصه خدمات برسانیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha