• یکشنبه / ۷ خرداد ۱۳۹۶ / ۱۳:۵۲
  • دسته‌بندی: رسانه
  • کد خبر: 96030704046
  • خبرنگار : 71442

بهنام تشکر در «هزار داستان» + ترانه تیتراژ با اجرای «پالت»

بهنام تشکر در «هزار داستان» + ترانه تیتراژ با اجرای «پالت»

برنامه «هزار داستان» یکشنبه (هفتم خردادماه) با اجرای «بهنام تشکر» - بازیگر تئاتر و تلویزیون - به روی آنتن می‌رود.

به گزارش ایسنا، در قسمت دوم برنامه «هزار داستان» سه داستان واقعی از زندگی مردم با حضور خودشان با محوریت رویدادهای عجیب پزشکی و پیشرفت و توانمندی پزشکان معاصر روایت خواهد شد که بهنام تشکر به عنوان مجری آن را اجرا خواهد کرد.

گروه پالت تیتراژ برنامه «هزار داستان» را ساخته‌اند. این گروه موسیقی، پیش از این تجربه اجرای تیتراژ سریال «لیسانسه‌ها» را در کارنامه خود دارد که قطعه این گروه برای سریال «لیسانسه‌ها»، سال گذشته یکی از سه تیتراژ برتر به انتخاب مردم اعلام شد.

برنامه «هزار داستان» در پاسخ به نیاز مخاطبان برای شنیدن داستان‌های واقعی، نیاز به آگاهی و افزایش دانش مردم نسبت به مسایل مختلف اجتماعی طراحی شده که هر شب با میزبانی و اجرای یک چهره سرشناس که نقطه مشترکی با سوژه مطرح شده دارد و در منظر تعداد قابل توجهی تماشاچی، اجرا و پخش می‌شود. به این ترتیب هر شب علاوه بر جذابیت موضوع و سوژه، بینندگان با جذابیت مجری نیز همراه می‌شوند.

«هزارداستان» در ماه رمضان، هر روز ساعت ۱۹ از شبکه نسیم پخش می‌شود و تکرار آن نیز در ساعت‌های ۰۱:۰۰ و ۰۴:۳۰ بامداد و ۱۳:۳۰ روز بعد برنامه‌ریزی شده است. جواد فرحانی تهیه‌کننده و محمد فواد صفاریان کارگردان این مجموعه مناسبتی هستند.

صدای گروه «پالت» را می‌توانید در فایل زیر گوش دهید:

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha