به گزارش ایسنا، غلامحسین اسماعیلی در حاشیه همایش سامانه نظارت و مراقبت الکترونیک (پابند الکترونیکی) در جمع خبرنگاران، اظهار کرد: زمانی که در سازمان زندانها بودم سعی کردیم از تجارب موجود در سایر کشورها در ارتباط با پابندهای الکترونیک استفاده کنیم و قراردادهایی بسته شد و نمونههایی از این پابندها را وارد کشور کردیم. بعد از انتقال من از سازمان زندان ها به دادگستری تهران، دوستان تصمیم گرفتند که فناوری تولید این پابندها و نرمافزار مربوط به مراقبت الکترونیکی را هم بومیسازی و هم ارتقا دهند و در این راستا اقدامات خوبی انجام شده است.
وی افزود: ما در مجموعه قضایی کشور سال هاست برای استفاده از سامانههای الکترونیکی در فرآیند رسیدگی و اجرای حکم تلاش می کنیم. هدف ما در استفاده از سامانههای الکترونیکی، صرفا کاهش جمعیت کیفری نیست؛ چرا که در برخی جرایم سبکتر جدا کردن فردی که به هر دلیل خطایی از او سر زده از خانواده، آسیبهای مختلفی برای فرد، خانواده و جامعه دارد است و اگر تحت کنترل سامانههای الکترونیکی قرار گیرد ضمن جلوگیری از خطای مجدد، میتوانند به زندگی خود ادامه دهند.
رییس کل دادگستری استان تهران تصریح کرد: پیشبینی میشود در آینده با توسعه این سامانه یک پنجم از جمعیت زندانیان را کاهش دهیم و زندانیان را در خارج از زندان تحت نظارت سامانه ها قرار دهیم.
انتهای پیام
نظرات