• یکشنبه / ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۰۹:۳۹
  • دسته‌بندی: آموزش
  • کد خبر: 96023119915
  • خبرنگار : 71589

اگر بیل گیتس جوان می‌شد چه رشته‌هایی را می‌خواند؟

اگر بیل گیتس جوان می‌شد چه رشته‌هایی را می‌خواند؟

موسس مایکروسافت در حساب کاربری توییتر خود توصیه‌هایی را اعلام کرد مبنی بر این که اگر امروز دانشجو بود چه رشته‌هایی را پیش می‌گرفت.

به گزارش ایسنا و به نقل از بیزینس اینسایدر، بیل گیتس گفت اگر جوان بودم و می خواستم انتخاب رشته کنم رشته‌های هوش مصنوعی، انرژی و علوم زیستی را برمی‌گزیدم. این رشته‌ها را "رشته‌های امیدبخش" می‌نامند که می‌توانند تاثیر بزرگی روی دانشجویان بگذارند. متخصصان فناوری و اقتصاد همگی بر سر این موضوع که در 20 سال آینده شرکت‌های بزرگ جهان با تغییرات قابل توجهی مواجه خواهند شد، توافق نظر دارند.

موسسات تجاری در حال استفاده از هوش مصنوعی برای به کارگیری در خودکارسازی کارخانه‌ها، سایت‌های تولیدی و دیگر بخش‌هایشان هستند.

بیل گیتس توضیح داد که علوم زمین‌شناسی را نیز انتخاب می‌کند، چرا که ربات‌ها ممکن است به منابع انرژی تجدیدپذیر نیاز داشته باشند. به عنوان مثال انرژی خورشیدی و بادی می‌توانند بزرگترین کمک به خودکارسازی دنیا باشند.

وی پیش‌بینی کرد که بشر در 15 سال آینده با یک معجزه در زمینه انرژی روبرو خواهد شد. در نتیجه بازار بیوتکنولوژی آمریکا به سرعت در حال توسعه‌ای باورنکردنی است. ظاهرا این توسعه به دلیل تلاش شرکت‌های خصوصی برای تولید داروهای دقیق‌تر و بهینه‌تر و درمان‌های پزشکی برای مقابله با باکتری‌های مقاوم در برابر آنتی‌بیوتیک است.

بیل گیتس افزود: انتخاب و معرفی این رشته‌ها حاصل از تجربیات شخصی‌ام است.

بنیانگذار مایکروسافت از روسای "بنیاد گیتس" نیز هست که در آن به اخبار دست اول راجع به روند خودکار شدن جهان و جایگزینی ربات‌ها با انسان‌ها دسترسی دارد.

حوزه‌های هوش مصنوعی به ریشه‌کن شدن بیماری‌های مختلف و رساندن منابع انرژی‌های جایگزین به محروم‌ترین مناطق کمک شایانی کرده‌اند.

رییس مایکروسافت می‌خواهد دانشجویان به جای ترس از حمله قریب الوقوع ربات‌ها، به فکر بهره بردن از آن‌ها و استفاده از هوش مصنوعی برای نفع خودشان باشند. او برای جوانان نخبه یادآوری کرد که زمانی که هم سن آنان بوده چه کارهایی کرده است. مشهورترین مورد، اخراج از دانشگاه هاروارد در سال دوم تحصیلش است.

با این حال وی گفت آرزو داشتم قبل از ترک دانشگاه چند چیز را می‌دانستم. یکی از آن‌ها این است که کاش می‌دانستم هوش شکل‌های متفاوتی دارد. دوم این که کاش از درد و رنج‌های دنیا آگاه‌تر بودم.

بیل گیتس جوانان امروز را به چالش کشید که از دانش و امتیازات خود در جنگ با نابرابری در هر شکلش استفاده کنند. جوانانی که امروزه از گذشته وی آگاه‌تر هستند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha