• چهارشنبه / ۲۷ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۰۷:۴۴
  • دسته‌بندی: مجلس
  • کد خبر: 96022717344
  • خبرنگار : 71290

/همه بیایید/

امیری‌خامکانی: مشارکت کم در انتخابات کشور را آسیب‌پذیر می‌کند

امیری‌خامکانی: مشارکت کم در انتخابات کشور را آسیب‌پذیر می‌کند

یک نماینده اصلاح‌طلب مجلس با تاکید بر این‌که «مردم نباید نسبت به انتخابات بی‌تفاوت باشند» گفت: اگر مردم مشارکت نکنند ممکن است فردی انتخاب شود که به شرایط گذشته در سال 91 برگردیم.

حسین امیری خامکانی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این که «دموکراسی و مردم سالاری در کشور نهادینه شده است» اظهار کرد: همه افراد با هر دیدگاهی در صورتی که قبول داشته باشند جمهوری اسلامی همیشه پایدار باشد و در چارچوب اسلامیت نظام و با ساز و کار مردم سالاری کشور اداره شود، باید نسبت به سرنوشت خود بی تفاوت نباشند.

وی یادآور شد: در واقع هر فردی از آحاد جامعه باید به این فکر کند که چه در انتخابات شرکت کند یا نه، بالاخره یک نفر از این صندوق بیرون می آید، پس چه بهتر که در سرنوشت خود نقش داشته باشند.

این نماینده اصلاح‌طلب مجلس همچنین بیان کرد: در این چند سال گذشته فهمیدیم که دولت‌مداری به تخصص و بر پایه مدیریت قوی و کارشناسی است.

نماینده مردم زرند در مجلس افزود: طبیعی است اگر به سرنوشت کشور علاقه مند هستیم و اگر نمی‌خواهیم کشور و یا اقتصاد کشور دچار مشکل شود، باید حساس باشیم و به فردی که فکر می کنیم بهتر دولتمداری می کند و مسایل اقتصادی و اشتغال را بهتر می تواند حل کند، رای دهیم.

این نماینده اصلاح‌طلب مجلس در ادامه تاکید کرد: بنابراین نباید بی تفاوت باشیم، بی تفاوتی باعث می شود آن فردی که رای نمی دهد خودش متضرر شود. در واقع براساس اصول دموکراسی، مردم در تمامی برهه ها نشان داده اند که بی تفاوت نیستند، در نتیجه باید حتما در انتخابات شرکت کنیم.

امیری خامکانی خاطرنشان کرد: باید بدانیم هر چه تعداد رأی دهندگان کم باشد در بعد ملی و بین المللی آسیب پذیر خواهیم بود و اگر مردم به میدان نیایند ممکن است فردی انتخاب شود که مجددا همان شرایط گذشته در سال 91 را داشته باشیم، شما شاهد بودید کار به جایی رسید که حتی آنهایی که از دولت قبل طرفداری می کردند، اواخر به نحوی دنبال تبرئه خود بودند.

وی یادآور شد: فکر می کنم بهترین نمونه وضعیت ونزوئلا باشد که در سال‌های 84 تا 92 دقیقا همگام با آن کشور پیش رفتیم و امروز می بینیم که مردم ونزوئلا در مرزها برای تامین مواد اولیه صف می کشند و امروز آمار پژوهشگاه‌های خود ونزوئلا می گوید 78 درصد مردم فقیر هستند، بنابراین چنین تجربه ای پیش روی ما قرار دارد و نباید اجازه دهیم به آنجا برسیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha