• شنبه / ۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۰۶:۲۰
  • دسته‌بندی: جامعه، شهری
  • کد خبر: 96022314134
  • منبع : سازمان تامین اجتماعی

پاسخ تامین اجتماعی به اظهارات یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری

پاسخ تامین اجتماعی به اظهارات یکی از نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری

سازمان تامین اجتماعی به اظهارات یکی از نامزدهای ریاست جمهوری درباره افزایش حقوق مستمری بگیران در آستانه انتخابات پاسخ داد.

به گزارش ایسنا،  پاسخ سازمان تامین اجتماعی در این باره به شرح زیر است:

در تمام سال‌های استقرار دولت تدبیر و امید حقوق بازنشستگان عزیز تامین اجتماعی، بیش از نرخ تورم افزایش یافته و طرح این مطلب که این افزایش‌ها یک حرکت تبلیغاتی در ایام انتخابات است از اساس، نادرست می باشد.

قضاوت بازنشستگان و مستمری بگیران عزیز تامین اجتماعی درباره تلاش سازمان برای کاستن از مسائل آنان در دوره فعلی در حوزه های بیمه ای و درمانی، پاسخ مناسبی به کسانی است که در  گذشته، ناامنی، بی انضباطی مالی و هتک حرمت بیمه شدگان و مستمری بگیران ارجمند به عنوان صاحبان اصلی سازمان تامین اجتماعی را رقم زده بودند.

در طول فعالیت دولت جناب آقای دکتر روحانی، در مجموع ۸۱ درصد به حقوق بازنشستگان و مستمری بگیران عزیز، اضافه شده که ۲۵ درصد بیشتر از نرخ تورم بوده تا بخشی از عقب ماندگی های گذشته جبران شود و البته تا رسیدن به شرایط مناسب تر تلاش خواهیم کرد.

از سال ٨٥ تا ٩٢ نرخ افزایش مستمری زیر نرخ تورم بوده و تنها در سال ٨٨ یعنی سال انتخابات بالاتر از نرخ تورم بوده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۶-۰۲-۲۳ ۰۹:۱۲

سلام. مادر من دوسال هست که داره حقوق ۹۴۰هزارتومان میگیره .بااین پول میشه فقط جلوی مردن روگرفت