به گزارش ایسنا،معصومه پرندوار افزود: انتصاب زنان در این دولت در جایگاههای کلیدی مسئله کوچکی نیست. ما اولین سخنگوی وزارت خارجه زن و اولین سفیر زن را در این دولت تجربه کردیم. انتصاب سه فرماندار زن در دولت یازدهم بازتابی از جامعه ایرانی- اسلامی است. این رویداد در سطح منطقه و شاید جهان اسلام موجب الگوسازی میشود چراکه میتوان به نیرو، توان و بضاعت زنان اتکا و از آن بهره برد.
وی در ادامه گفت: این الگو حتی در سطح ملی هم مؤثر بوده است، ما نگاه محدودیت محوری در کشور داریم که زنان را مدیران لایقی نمیداند. چگونه است یک زن میتواند مادر فرزندی باشد که مدیر مرد توانمندی است اما همان مادر نمیتواند مدیر لایقی باشد؟ یک زن میتواند مدیری لایق و کوشا تربیت کند اما خودش نمیتواند مدیر لایقی باشد؟
اولین فرماندار زن سیستانی افزود:زنان در ایران فقط در خانه محدود نمیشوند و خانهنشین نیستند بلکه میتوان اداره منطقهای را به آنان سپرد. این رویکرد دولت یازدهم نشان داد که در ایران اسلامی زنان فقط حضور نمایشی ندارند. حضورشان فقط پای صندوقهای رأی نیست بلکه بعد از آن هم در ارکان نظام کشور نقش دارند علاوه بر آن در جمهوری اسلامی از همه ظرفیت زنان و مردان فارغ از جنسیت استفاده میشود.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دولت،پرندوار در پایان گفت: این اقدام دولت یازدهم نشان داد زنان ایرانی با حجاب و پوشش و عفت اسلامی در نظام مردمسالار دینی، نظامی که مزین به اسلامیت و جمهوریت است، میتوانند حضور فعال، پرشور و همهجانبه داشته باشند.
انتهای پیام
نظرات