امان الله فیروزه در گفت و گو با خبرنگار ایسنا، اظهارکرد: با توجه به وجود 289 هزار جوان در استان، حدود 60 درصد در قالب 150 هزار نفر در آستانه ازدواج قرار دارند که در صورت عدم فراهم سازی بسترهای لازم سن ازدواج آنان میگذرد.
وی ادامه داد: دلایلی همانند اشتغال، خدمت سربازی، تحصیل و مسئله ورود به دانشگاه و باورهای غلط فرهنگی بیش از پیش راه ازدواج جوانان را سد میکند.
فیروزه با تاکید بر فرهنگ سازی در ازدواج به هنگام، آگاهانه و آسان از سوی جوانان، افزود: باید برای جوانان آموزش های قبل، حین و بعد از ازدواج پیش بینی شود تا آنان با بروز کوچکترین مشکل به آخرین راه به عنوان طلاق روی نیاورند.
وی عنوان کرد: هم اکنون برای زوجینی که تازه اقدام به ازدواج میکنند دوره های آموزشی اجباری از سوی دادگستری و جهاددانشگاهی و شهرداری مرکز استان برپا میشود.
فیروزه یادآور شد: دوره آموزشی اخلاق جنسی ویژه بانوان نیز از سوی این اداره کل برای جوانان برگزار شده است.
وی با اشاره به فعالیت شبکه فعالان ازدواج در استان، خاطرنشان کرد: در قالب این شبکه جوانان میتوانند برای ازدواج اقدام کنند.
فیروزه با بیان اینکه هم اکنون هیچ مرکز همسریابی در استان به صورت رسمی فعالیت ندارد، گفت: در آینده نزدیک مراکز همسریابی مجاز با اخذ مجوزهای لازم و رعایت موازین قانونی در استان راه اندازی خواهد شد.
انتهای پیام
نظرات