مجید جلالی در گفتوگو با ایسنا، درباره وضعیت تیمش اظهار کرد: با وجود تلاشی که بازیکنان ما انجام دادند نتوانستیم سهمیه آسیا را کسب کنیم. ما در مقاطعی از فصل نتوانستیم نتایج مطلوبی بگیریم و همین موضوع باعث شد از کسب سهمیه دور شویم. به هر حال فکر میکنم برای تیمی چون پیکان که هر سال به لیگ برتر میآمد اما شرایط مطلوبی نداشت، امسال توانستیم نتایج خوبی را کسب کنیم و شرایط خوبی برای این تیم ایجاد کنیم.
وی افزود: برای سال آینده صحبتهای مقدماتی را با مدیرعامل باشگاه انجام دادهام اما هنوز برنامه قطعی را ارائه نکردهام. اگر قرار باشد بمانیم، قطعا اسکلت تیم را حفظ میکنیم تا بتوانیم تیمی قدرتمند برای سال آینده بسازیم. از مجموع ۲۵ بازیکنی که امسال در اختیار داشتیم حدود ۶۰ درصد از بازیکنان خود باشگاه پیکان بودند که در این تیم رشد کردهاند. سعی میکنیم این سیاست را در ادامه هم حفظ کنیم.
جلالی در بخش دیگری از صحبتهایش با انتقاد نسبت به قراردادهای یک سالهای که برخی بازیکنان با باشگاهها منعقد میکنند هم گفت: اگر به منابع درآمدی باشگاهها در جهان نگاه کنید میبینید این باشگاهها از ۵ راه درآمدزایی میکنند. شاید سه راه را ما در ایران نتوانیم به طور کامل اجرایی کنیم. به طور مثال بر سر مسئله حق پخش، کپیرایت و یا حتی بلیتفروشی نمیتوانیم به خاطر دولتی بودن فوتبال ما کار خاصی انجام دهیم اما اینکه باشگاهها بتوانند بازیکن تربیت کنند و آن بازیکن را به فروش برسانند میتوانیم روی آن کار کنیم. باید در آینده نزدیک قوانینی در فوتبال ما به تصویب برسد تا باشگاهها قراردادهای بلندمدت با بازیکنان ببندند.
وی ادامه داد: وقتی یک باشگاه بازیکنی را تربیت میکند میخواهد آن بازیکن هم برای خودش مثمر ثمر باشد و هم در ادامه با فروش آن بازیکن، درآمدزایی کند اما متاسفانه این روزها بازیکنان به دنبال عقد قرارداد یک ساله هستند. در این میان هم فقط مدیر برنامهها سود میکند چون هرچقدر نقل و انتقالات بیشتر باشد سود بیشتری عایدشان میشود. من معتقدم فدراسیون فوتبال باید به این قضیه ورود کند و با تدوین قوانین، سود مناسب را برای مدیر برنامهها در نظر بگیرد و در کنار آن باشگاهها ملزم به عقد قراردادهای بلندمدت کند. قراردادهای یک ساله نه به سود فوتبال، نه بازیکن و نه باشگاههاست. بنابراین باید این قوانین اصلاح شود.
انتهای پیام
نظرات