به گزارش ایسنا، ابراهيم مبارک قدم در گفت گو با خبرنگاران اظهار کرد: متاسفانه آمار تلفات رانندگي بيش از عوامل ديگر حوادث در استان و كشور است كه موجب خسارت هاي سنگين و جبران ناپذيري به سرمايه هاي انساني، اقتصادي و اجتماعي استان شده است.
وی افزود: در همين راستا و به منظور بهبود فرهنگ عمومي ايمني حمل ونقل و كاهش تصادفات با پيگيري كميسيون ايمني راههاي كشور و تصويب شوراي عمومي اين روز به عنوان روز ملي ايمني حمل ونقل ثبت و نامگذاري شده تا تاكيدي براي اقدامات موثر از سوي ساير نهادهاي دولتي و مردمي باشد.
مدير كل راه و شهرسازي گلستان با اشاره به اینکه 75 درصد از دلايل تصادفات فوتي و جرحي، عامل انساني است، بیان کرد: اميد است با ارتقای فرهنگ عمومي رانندگي و التزام به رعايت نكات ايمني توسط همه اقشار مردم، نتيجه آن تندرستي و سلامتي و كاهش اين عامل مهم در تصادفات باشيم.
مبارک قدم، جاده و خودرو را از ديگر عوامل موثر در تصادفات دانست و گفت: اعضاي شوراي حمل ونقل و كميسيون ايمني مديريت راههاي استان در همين راستا و با نگاه ويژه به كاهش تلفات جاده اي اقدامات و طرحهاي موثري را اجرا کرده اند که مي توان به شناسايي و آشكارسازي نقاط پرحادثه راههاي استان، اصلاح هندسي برخي از نقاط راهها، تعريض و چهار بانده كردن راههاي اصلي و فرعي، اصلاح و تعريض برخي از دوربرگردانهاي موجود استان، احداث تقاطع هاي غير همسطح، ترميم شانه سازي، خط كشي مستمر راهها و تكميل و نصب روشنايي در محور بزرگراه و برخي تقاطع هاي راههاي استان واجراي طرحها و پروژه هاي ايمني ميان مدت و بلند مدت در طول راههاي استان اشاره کرد.
رئيس شوراي هماهنگي حمل ونقل گلستان تصریح کرد: ماحصل اين اقدامات كاهش 10 درصدي تصادفات فوتي در سال 95 نسبت به سالهاي گذشته بوده است.
انتهای پیام
نظرات