رامین نورقلیپور در گفتوگو با ایسنا، گفت: نباید با ادعاها، سخنان توهینآمیز و کذب کاری کنید که حضور و مشارکت مردم در انتخابات کم فروغ شود.
وی در توصیههایی به نامزدهای دوازدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری، گفت: حتما باید شرایط اجتماعی، فرهنگی و اقتصادی مردم و کشور را در نظر بگیرید و از دادن وعدههای غیرقابل اجرا اجتناب کنید. باید برنامههای کاربردی خود در حوزههای مختلف اقتصادی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی و دفاعی کشور را مبتنی بر واقعیات تبیین کنید تا مردم با بررسی آن و عملکردها بهتر بدانند تحقق کدام برنامه در توان کدام نامزد است.
این عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس با رد کاهش مشارکت مردم در انتخابات به دلیل برخی بدرفتاریها و بداخلاقیهای نامزدها در مناظره اول تلویزیونی، گفت: با وجود مطرح شدن تخریبها، دروغها و تهمتهای نخنما در مناظره تلویزیونی اما پاسخهای قاطع و صادقانه موجب ایجاد هیجان انتخاباتی در جامعه شد البته ضروری است نامزدهای محترم با توجه به شرایط اجتماعی و اقتصادی کشور، رعایت حرمت و دوری از تخریب یکدیگر را به صورت جدی مورد توجه قرار دهند و شرایط واقعی سیاسی، اقتصادی و اجتماعی کشور را به درستی برای مردم تبیین کنند. بیتوجهی نامزدها به این مسئله بسیار مهم موجب دلسردی و ناامیدی مردم میشود.
نماینده مردم کردکوی در مجلس توسل به دروغ و فریب در نهمین و دهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری را عامل پیروزی رئیس دولت در سالهای 1384 و 1388 دانست و یادآور شد: در آن دو دوره در لوای توسل به دروغ و فریب آرای مردم جذب شد. مردم در دهه چهارم انقلاب با شناختن حیلهها و حقههای متنوع مسئولان بداخلاق و بدرفتار به سطحی از بلوغ سیاسی و اجتماعی رسیدهاند که ادبیات عوامفریبانه سیاستمداران را به خوبی درک میکنند و البته تنوع و تکثر کانالها و سیستمهای ارتباطی در کنار فضای رسانهای مجازی، موجب تنوعبخشی به تحقیقات و بررسیهای عمومی و جلوگیری از موفقیت سیاست فریب مردم میشود.
انتهای پیام
نظرات