• شنبه / ۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۱۵:۳۷
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 96020904816
  • خبرنگار : 71424

جای خالی «آموزش و پرورش» در مناظره اجتماعی کاندیداهای ریاست جمهوری

جای خالی «آموزش و پرورش» در مناظره اجتماعی کاندیداهای ریاست جمهوری

رئیس انجمن اولیاء و مربیان شهر تهران از مغفول ماندن موضوع آموزش و پرورش در مناظره اجتماعی روز گذشته نامزدهای ریاست جمهوری انتقاد کرد و گفت: یکی از مطالبات مهم فرهنگیان تحقق نظام هماهنگ عدالت اداری است.

کامیاب صدری در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به مناظره روز گذشته نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری از مغفول ماندن موضوع آموزش و پرورش انتقاد کرد و گفت: برای ما هم سوال بود که چرا این موضوع در مناظره اجتماعی روز گذشته مغفول ماند.

وی افزود: این در حالیست که مقام معظم رهبری در فرمایشان خود تاکید کردند که مسئله تعلیم و تربیت مسئله اول در نظام است و هیچ چیزی در بلند مدت به این اندازه اهمیت ندارد. باید در سوالات مطرح شده از نامزدها به آموزش و پرورش هم اشاره می‌شد.

رئیس انجمن اولیاء و مربیان شهر تهران با بیان اینکه البته تصور می‌کنیم با توجه به شعار امسال مبنی بر اقتصاد مقاومتی، تولید و اشتغال، سوالات و مباحث به سمت تولید و اشتغال متمایل شده بود، گفت: قطعا یکی از مطالبات فرهنگیان این است که نامزدهای انتخابات ریاست جمهوری برنامه‌های خود را برای نظام تعلیم و تربیت اعلام کنند و در مناظره‌های دیگر هم به این موضوع به صورت جدی پرداخته شود.

وی با اشاره به اینکه در آستانه هفته معلم قرار داریم اظهار کرد: قطعا معلمان ما به عنوان خط مقدم مبارزه با تهاجم فرهنگی و اشخاصی که نسل آینده را تربیت می‌کنند، باید از جایگاه اجتماعی و اقتصادی مناسبی برخوردار باشند و عزت آنها حفظ شود تا بتوانند دانش آموزانی تربیت کنند که دانا و با ایمان بوده و از سلامت جسمانی، روانی و اجتماعی خوبی برخوردار باشند.

صدری تاکید کرد: مطالبه فرهنگیان این است که بسترهای قانونی برای حضورشان در عرصه‌های تصمیم گیری در آموزش و پرورش فراهم شود و بتوانند در عرصه‌های مدیریتی مشارکت فکری داشته باشند و به گونه‌ای نباشند که از ایده و نظرات معلمان که سربازان خط مقدم عرصه فرهنگی هستند در عرصه‌های مدیریتی در ستاد مرکزی استفاده نشود.

وی با اشاره به نقش نهاد خانواده گفت: دستگاه‌ها باید سهم خود را نسبت به نهاد خانواده ایفا کنند. مقام معظم رهبری سیاست‌های کلی خانواده را ابلاغ کردند و اگر بخواهیم این سیاست‌ها محقق شود باید بحث خانواده جدی گرفته شود. در این میان هیچ نهادی به اندازه آموزش و پرورش و انجمن اولیاء و مربیان درگیر خانواده نیستند. ما از دولت آینده مطالبه می‌کنیم که برای تقویت نهاد خانواده چه اقداماتی انجام خواهند داد.

رئیس انجمن اولیاء و مربیان شهر تهران افزود: تحقق نظام هماهنگ عدالت اداری نیز یکی دیگر از مطالبات فرهنگیان است. متاسفانه وضعیت و جایگاه فرهنگیان با شخصی هم درجه خودشان در یک دستگاه دیگر برابر نیست و این تبعیض آنها را رنج می‌دهد. از سوی دیگر مطالبات معیشتی فرهنگیان باید مورد توجه قرار بگیرد و حداقل‌هایی چون یک بیمه مناسب و طرح‌های جدیدی در عرصه رفاه و پشتیبانی باید محقق شود.

صدری با بیان اینکه صندوق ذخیره فرهنگیان و حاشیه‌هایی که به همراه داشت خاطر فرهنگیان را آزرده است عنوان کرد: قطعا از وزیر آینده مطالبه می‌کنیم و باید پاسخ دهد که وضعیت صندوق ذخیره فرهنگیان چگونه است و چگونه باید بهبود یابد؟.

وی افزود: یکی دیگر از مسائل مهم این است که مسئولان رده اول تشکیلات آموزش و پرورش باید از جنس آموزش و پرورش باشند و نباید افرادی از بیرون آموزش و پرورش به سمت‌های مدیریتی منصوب شوند.

رئیس انجمن اولیاء و مربیان شهر تهران در پایان تاکید کرد: انتظار داریم تکریم معلم به هفته معلم ختم نشود و بسترهای لازم برای مشارکت فرهنگیان در عرصه‌های تصمیم گیری فراهم شود و شأن و جایگاه معلم ارتقاء یابد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha