• شنبه / ۹ اردیبهشت ۱۳۹۶ / ۱۲:۲۲
  • دسته‌بندی: سایر ورزش‌ها
  • کد خبر: 96020904551
  • خبرنگار : 90047

رییس کمیته‌ پزشکی IPC: پارالمپیکی‌ها ورزشکاران خارق العاده ای هستند

رییس کمیته‌ پزشکی IPC: پارالمپیکی‌ها ورزشکاران خارق العاده ای هستند

پیتر دویلت در نشست تخصصی "در مسیر توکیو" با قدردانی از برپایی این سمینار به میزبانی کمیته‌ ملی پارالمپیک ایران درباره ساختار IPC، گفت‌: هدف کمیته‌ ملی پارالمپیک حضور ورزشکاران در عرصه های مختلف بین المللی ورزش و دادن شجاعت به ورزشکاران است.

به‌ گزارش ‌ایسنا، پیتر دویلت  در نشست تخصصی "در مسیر توکیو" با قدردانی از برپایی این سمینار به میزبانی کمیته‌ ملی پارالمپیک ایران درباره ساختار IPC، گفت‌: هدف کمیته‌ ملی پارالمپیک حضور ورزشکاران در عرصه های مختلف بین‌المللی ورزش و دادن شجاعت به ورزشکاران است.

وی افزود: در ساختار IPC ورزشکاران هسته مرکزی برنامه‌های این کمیته‌ هستند و در واقع زندگی ورزشکاران شبیه به سفری می ماند که مرتب از یک نقطه ابتدایی شروع و  تا سطح حرفه‌ای ادامه‌ پیدا می‌کند.

وی از دیگر اهداف این کمیته‌ کمک به ورزشکاران معلول عنوان کرد و افزود: تمام تلاش ما بر این است تا با شناسایی ورزشکاران بتوانیم از طریق کلاس بندی پزشکی به آنها به قبولانیم که با توجه به توانمندی که دارند برای چه رشته‌های ورزشی مناسب هستند تا بتوانند در صحنه های بین‌المللی عملکرد موفقی داشته باشند.

دویلت همچنین به نقش مربیان جهت هدایت ورزشکاران معلول به سمت عرصه های قهرمانی اشاره کرد و یادآور شد: نقش مربی به مانند کوچی می ماند که از یک نقطه به نقطه دیگر هدفگذاری می‌کند و با کار حمایتی از ورزشکاران سعی می‌کنند تا ورزشکاران را به اوج قهرمانی برسانند.

وی ادامه‌ داد: کمیته‌ ‌ ‌ملی پارالمپیک به لحاظ پشتیانی و مالی در این ساختار نقش حمایتی را ایفا کند که یکی از مهم‌ترین آن تعلیم به ورزشکاران معلول است.

رییس کمیته‌ پزشکی کمیته‌ بین‌المللی پارالمپیک در ادامه‌ خاطر نشان کرد: در کنار ورزشکاران باید متخصصانی شامل پزشک، فیزیوتراپی، رواشناس و ... حضور داشته باشند تا این کار در یک ارتباط نزدیک و تنگاتنگ بتواند ورزشکار را در هدفی که انتخاب  کرده است کمک کند تا بتواند پله های ترقی را هر چه‌ سریع‌تر طی کند.

وی در پایان به ضعف دانش متخصصان اشاره کرد و گفت‌: برای بر طرف کردن این ضعف کمیته‌ بین‌المللی پارالمپیک سعی دارد اولویت‌های پژوهشی را در چهار مورد در دستور کار خود قرار دهد که اولین اولویت کلاس بندی و سپس عملکرد و سلامت ورزشکاران، آموزش ورزشکار و مربی و در نهایت عوامل اجتماعی، اقتصادی است و که با توجه به این اولویت‌ها سعی می‌کنیم اگر ضعفی در رابطه با دانش متخصصان ورزش جانبازان و معلولان وجود دارد بر طرف کنیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha