به گزارش ایسنا، «محمدحسین صومی» در همایش حماین طلبی در حوزه سلامت روانی و اجتماعی با اعلام این مطلب اظهار کرد: افسردگی بیماری است که تأثیر زیادی در زندگی روزمره مبتلایان و اطرافیان آنها دارد، به طوریکه علاوه بر ایجاد مشکلات روانی، مادر بسیاری از بیماریهای جسمانی نیز است از اینرو در علم پزشکی بر توجه بیشتر به این اختلال و لزوم برطرف کردن آن پیش از اقدام به درمان بیماریهای جسمی، تاکید شده است.
وی با اشاره به شعار امسال سازمان بهداشت جهانی، ادامه داد: در سال جاری «بیا در مورد افسردگی حرف بزنیم» شعاری است که انتخاب شده و اهمیت بسیاری دارد، بررسی روند تغییرات و شیوع افسردگی نشان از افزایش آمار مبتلایان به این عارضه در جهان دارد.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز با بیان اینکه علائم افسردگی نسبت به ۱۵ سال گذشته 1.9 برابر کم شده است، افزود: با این حال آمارها نشان از افزایش میزان افسردگی در جوامع مختلف دارد، در کشور و استان آذربایجانشرقی نیز آمارها از رشد ۵۰ درصدی این نوع بیماریها دارد.
صومی خاطرنشان کرد: سلامت روان تنها موضوعی مربوط با سلامت عمومی جامعه نیست، بلکه یک موضوع در ارتباط با توسعه نیز است.
وی با اشاره به دستاوردهای طرح تحول نظام سلامت گفت: در این طرح، توجه به سلامت روان مورد اهتمام دست اندرکاران حوزه سلامت کشور قرار گرفت؛ استان آذربایجان شرقی نیز یکی از استان های پیش رو در این زمینه بوده است.
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز یادآور شد: یکی از دانشگاههای پیشرو در راهاندازی مراکز سلامت روان جامعنگر بودیم که نتایج مثبت فعالیت این مراکز گام بزرگی در کنترل و پیشگیری از بیماریهای روحی و روانی دارد.
انتهای پیام
نظرات