به گزارش ایسنا، دبیر انجمن ماشین بینایی و پردازش تصویر ایران 30 فروردین ماه در سومین کنفرانس بینالمللی بازشناسی الگو و تصویر ایران در دانشکده فنی و مهندسی دانشگاه شهرکرد، ا با اشاره به اینکه انجمن ماشین بینایی و پردازش تصویر ایران ده سال پیش پایگذاری شده است، تصریح کرد: بیش از 200 نفر از اعضای انجمن از بخش صنعت و دانشگاهها در این انجمن فعالیت هستند.
محسن سوریانی با اشاره به انتشار مجلههای علمی و پژوهشی مورد تایید وزارت علوم در خصوص ماشین بینایی و پردازش تصویر در این سالها، تصریح کرد: در حاشیه این کنفرانس کسانی که علاقمند به فعالیت در این انجمن هستند میتوانند به عضویت در آیند.
دبیر انجمن ماشین بینایی و پردازش تصویر ایران گفت: امید است همکاری بیشتر با دانشگاه شهرکرد ادامه یابد و در سالهای آتی بتوان کنفرانسهای انجمن را در این دانشگاه برگزار کرد.
وی ادامه داد: امسال دهمین کنفرانس ماشین بینایی و پردازش تصویر ایران آذر ماه در دانشگاه اصفهان برگزار میشود و همچنین کنفرانس باز شناس الگو در سال آتی در دانشگاه شهید باهنر کرمان برگزار خواهد شد.
محمد فرامرزی معاون پژوهشی دانشگاه شهرکرد نیز اظهار کرد: چالش مهم در کشور عدم ارتباط بین دانشگاه و صنعت است و یکی از اهداف این کنفرانس شناسایی توانمندی دانشگاهیان برای ارائه علم به صنعت است.
وی با اشاره به نامگذاری سال جاری تحت عنوان اقتصاد مقاومتی، اشتغال و تولید، خاطرنشان کرد: واژه کلیدی اقتصاد مقاومتی همان اقتصاد دانش بنیان است.
فرامرزی تاکید کرد: اگر از دانشگاه به عنوان موتور محرکه تولید و اشتغال استفاده شود قطعاً نتیجهای مطلوب حاصل خواهد شد. توانمندی علمی دانشگاه برای صنعت بیگانه است و این بیگانگی به دلیل فاصله میان صنعت و دانشگاه است.
فرامرزی، زیربنای اقتصاد مقاومتی را اقتصاد دانشبنیان دانست و گفت: حرکت به سمت اقتصاد دانشبنیان و برنامه ریزی در زمینه کارآفرینی از برنامههای آتی دانشگاه شهرکرد خواهد بود. کار آفرینی نیازمند محیا کردن شرایطی برای پرورش کارآفرینی است.
معاون پژوهشی دانشگاه شهرکرد تصریح کرد: در حال حاضر پنج تیم در دانشگاه شهرکرد در حال انجام فعالیتهای دانش بنیان هستند و اولین شرکت دانش بنیان این دانشگاه در مرحله ثبت است.
وی از اساتید این دانشگاه خواست با توجه به آمادگی دانشگاه، اقدام به تاسیس شرکت دانش بنیان کنند.
انتهای پیام
نظرات